Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult
Mamici cu copilasi,bunici cu nepotei,va recomand acest sufleu delicios
Faceam asa ceva pentru nepotica Eva cand era aici dar cu merele crude-i placea mai mult
Morcovul si merele curatate,taiate cuburi,le fierbem in lapte iar dupa ce s-au fiert bine,le pasam cu blenderul,piureul obtinut il amestecam cu grisul fiert separat,galbenusul,zaharul,un praf de sare,untul topit,omogenizam totul bine apoi incorporam albusul spuma;rasturnam compozitia in forme mici unse cu unt si le tinem la cuptor 30min.
Servim dupa ce s-a racit.
1
zahar punem in functie de dulceata merelor si a morcovului
2
pentru un gust mai deosebit,merele se pot pune in piureul de morcov curatate de coaja si rase fin
Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult