Sufleu de orez cu piersici

de ela in Dulciuri, 4 Noi 2011 | 10002 vizualizari

 

visam la niste orez cu lapte de multa vreme....sotului meu ii place tare mult...drept dovada a mancat aproape tot vasul :))) si inca mai voia....a fost un deliciu ...am vrut sa va arat si o sectiune maine,dar nu mai am ce :))) si am ajuns si la reteta cu nr 230....

 

INGREDIENTE

  • 200gr orez cu bob rotund
  • 1l lapte
  • 1compot de piersici
  • 1plic zahar vanilat bourbon
  • 4oua
  • 80gr unt moale
  • 6linguri zahar
  • zahar pudra
Portii: -
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Sufleu de orez cu piersici:

Punem intr-o oala laptele cu orezul si zaharul vanilat si lasam pe foc pana da cateva clocote,amestecand din cand in cand.Stingem focul si acoperim cu un capac 30minute,pana orezul absoarbe tot laptele.Lasam sa se raceasca.


Punem la scurs piersicile dupa ce le-am taiat cubulete.


Separam ouale.Galbenusurile le frecam cu untul moale si cu zaharul.Albusurile le batem spuma cu un praf de sare.Adaugam peste orez piersicile, galbenusurile,apoi incorporam cu grija albusurile si omogenizam bine.


Ungem cu unt o forma de sufleu in care turnam amestecul si dam la cuptor aproximativ o ora,pana se rumeneste frumos.Servim cald,cu zahar pudra presarat deasupra.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Sufleu de orez cu piersici" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Fierbator Style Black

- 13 %
299.99 lei
259.99 lei

Sandwich Maker

- 13 %
149.99 lei
129.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (47)

mena29 1

17.11.2011, 15:35

Wow,ce buuuun eee!

gaby_gabytza 1

21.11.2011, 13:39

madab 1

11.03.2015, 15:40

Foarte bun

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

oanapl

9990 puncte

Constelatialeu

9580 puncte

Rocsi

5420 puncte

Satisfyyourcravings

5000 puncte

mirela0911

4860 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Evantai cu legume
  • 17

    D

  • 18

    L

  • 19

    MA

  • 20

    MI

  • 21

    J

  • 22

    V

  • 23

    S

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Gustare cu friptura de curcan