Sufleu de rosii cu vinete

de Maria68 in Mancaruri de legume, 1 Aug 2012 | 3370 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2 vinete
  • 6 rosii mari
  • 1/2 legatura busuioc
  • 4 linguri ulei de masline
  • 50 g parmezan
  • 400 ml smantana
  • 2 oua
  • 50 g cascaval
  • 1 catel usturoi
  • sare,
  • piper
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Sufleu de rosii cu vinete:

Se curata vinetele si se taie felii cca. 1/2 cm; se aseaza pe un platou si se presara o lingura sare; se lasa sa se scurga cca. 30 de minute. Rosiile se curata si se taie felii. Se toaca busuiocul. Se sterg vinetele, se incinge ulei in tigaie si se prajim vinetele 2 minute pe fiecare fata. Se lasa sa se scurga de grasime pe prosoape de hartie.

Cuptorul se incinge la 180 grade. Intr-o forma rezistenta, unsa, asezam feliile de vinete si rosiile, ca tiglele pe acoperis, presarand si busuioc tocat. Se presara piper proaspat. Se rade parmezanul, usturoiul se toaca, iar ambele se amesteca impreuna cu smantana si ouale, sare si piper. Amestecul se toarna peste legume si se presara cascaval ras.

Se coace sufleul cca. 25 de minute, la cuptor, pana se rumeneste.

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Sufleu de rosii cu vinete" nu uita sa-i faci un review.
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Desert inghetata de vanilie

pe 03.08 la 20:43

Tocana prieteniei

pe 03.08 la 20:34

Caponata siciliana - Tocanita de vinete cu rosii si masline

de oanapl 7

pe 01.08 la 20:14

Ardei umpluti cu carne de porc

de Caty 1

pe 01.08 la 12:26

TOP
utilizatori

Constelatialeu

4499 puncte

oanapl

1307 puncte

Rocsi

986 puncte

dantes

754 puncte

abstract01

671 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Sufleu de vinete