Sufleu de stevie

de ianculubita in Vita, 29 Apr 2011 | 4224 vizualizari

 

Am vazut aceasta reteta la bunul nostru prieten virtual Uica Mihai,pe tvr.3;nu prea intelegeam graiul lui banatan,dar m-a salvat cameramanul pentru ca filma tot ce cumpara;mi s-a parut o reteta grozava mai ales dupa ce a gustat-o Veronica;va sun eu ca intradevar este grozava,de aceea va recomand sa incercati

 

INGREDIENTE

  • 500g carne tocata de vita
  • 1legatura de usturoi verde
  • 1leg.de ceapa verde
  • 2oua
  • 4-5leg.de stevie
  • 1ceasca de orez
  • sare,piper
  • 2linguri ulei
  • sos bechamel
  • 1/2pachet de unt
  • 2linguri faina
  • 2cani cu lapte
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Sufleu de stevie:

Carnea,amestecata cu ceapa si usturoiul tocate foarte marunt,oua,sare.piper,se caleste intr-un vas cu ulei incins;stevia curatata de nervurile groase,spalata bine,oparita 4-5min,scursa si tocata;orezul spalat,fiert in apa cu putina sare si scurs;intr-un vas,se topeste untul,se adauga faina,se amesteca bine sa nu se arda apoi se adauga laptele pana se ajunge la o consistenta smantanoasa,se condimenteaza cu sare si piper;intr-o tava se pune stevia,deasupra orezul fiert,peste orez carnea cu tot cu ulei,se preseaza putin si se adauga sosul;se da la cuptor 30-40min.

 

TIPS-URI

1

se serveste cu acreala: castraveti murati, gogosari la otet sau salata verde

2

nu se serveste calda

Daca ti-a placut reteta noastra "Sufleu de stevie" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (3)

MotanLaOale 1

29.04.2011, 13:28

buna buna

Lau 1

29.04.2011, 13:41

mamaieelena 1

02.05.2011, 09:37

bun

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mihaelar63

9130 puncte

RODIMUR

7390 puncte

Rocsi

6240 puncte

Lau

Lau 9

5730 puncte

Satisfyyourcravings

5250 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Desert Tiramisu rapid, la pahar
  • 13

    MA

  • 14

    MI

  • 15

    J

  • 16

    V

  • 17

    S

  • 18

    D

  • 19

    L

RETETA RECOMANDATA
Vita picanta in vin rosu cu garnitura de orez curry