Sufleu de stevie

de ianculubita in Vita, 29 Apr 2011 | 3455 vizualizari

 

Am vazut aceasta reteta la bunul nostru prieten virtual Uica Mihai,pe tvr.3;nu prea intelegeam graiul lui banatan,dar m-a salvat cameramanul pentru ca filma tot ce cumpara;mi s-a parut o reteta grozava mai ales dupa ce a gustat-o Veronica;va sun eu ca intradevar este grozava,de aceea va recomand sa incercati

 

INGREDIENTE

  • 500g carne tocata de vita
  • 1legatura de usturoi verde
  • 1leg.de ceapa verde
  • 2oua
  • 4-5leg.de stevie
  • 1ceasca de orez
  • sare,piper
  • 2linguri ulei
  • sos bechamel
  • 1/2pachet de unt
  • 2linguri faina
  • 2cani cu lapte
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Sufleu de stevie:

Carnea,amestecata cu ceapa si usturoiul tocate foarte marunt,oua,sare.piper,se caleste intr-un vas cu ulei incins;stevia curatata de nervurile groase,spalata bine,oparita 4-5min,scursa si tocata;orezul spalat,fiert in apa cu putina sare si scurs;intr-un vas,se topeste untul,se adauga faina,se amesteca bine sa nu se arda apoi se adauga laptele pana se ajunge la o consistenta smantanoasa,se condimenteaza cu sare si piper;intr-o tava se pune stevia,deasupra orezul fiert,peste orez carnea cu tot cu ulei,se preseaza putin si se adauga sosul;se da la cuptor 30-40min.

 

TIPS-URI

1

se serveste cu acreala: castraveti murati, gogosari la otet sau salata verde

2

nu se serveste calda

Daca ti-a placut reteta noastra "Sufleu de stevie" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Sandwich Maker

- 13 %
149.99 lei
129.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (3)

MotanLaOale 1

29.04.2011, 13:28

buna buna

Lau 1

29.04.2011, 13:41

mamaieelena 1

02.05.2011, 09:37

bun

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Gherca Daniela

9340 puncte

Rocsi

6940 puncte

mirela0911

5940 puncte

Lau

Lau 9

5410 puncte

RODIMUR

4800 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
RETETA RECOMANDATA
Varza cu carne tocata si orez