Sufleu de stevie

de ianculubita in Vita, 29 Apr 2011 | 5463 vizualizari

 

Am vazut aceasta reteta la bunul nostru prieten virtual Uica Mihai,pe tvr.3;nu prea intelegeam graiul lui banatan,dar m-a salvat cameramanul pentru ca filma tot ce cumpara;mi s-a parut o reteta grozava mai ales dupa ce a gustat-o Veronica;va sun eu ca intradevar este grozava,de aceea va recomand sa incercati

 

INGREDIENTE

  • 500g carne tocata de vita
  • 1legatura de usturoi verde
  • 1leg.de ceapa verde
  • 2oua
  • 4-5leg.de stevie
  • 1ceasca de orez
  • sare,piper
  • 2linguri ulei
  • sos bechamel
  • 1/2pachet de unt
  • 2linguri faina
  • 2cani cu lapte
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Sufleu de stevie:

Carnea,amestecata cu ceapa si usturoiul tocate foarte marunt,oua,sare.piper,se caleste intr-un vas cu ulei incins;stevia curatata de nervurile groase,spalata bine,oparita 4-5min,scursa si tocata;orezul spalat,fiert in apa cu putina sare si scurs;intr-un vas,se topeste untul,se adauga faina,se amesteca bine sa nu se arda apoi se adauga laptele pana se ajunge la o consistenta smantanoasa,se condimenteaza cu sare si piper;intr-o tava se pune stevia,deasupra orezul fiert,peste orez carnea cu tot cu ulei,se preseaza putin si se adauga sosul;se da la cuptor 30-40min.

TIPS-URI

1

se serveste cu acreala: castraveti murati, gogosari la otet sau salata verde

2

nu se serveste calda

Daca ti-a placut reteta noastra "Sufleu de stevie" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (3)

MotanLaOale 1

29.04.2011, 13:28

buna buna

Lau 1

29.04.2011, 13:41

mamaieelena 1

02.05.2011, 09:37

bun

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rahela Velicu

14401 puncte

oanapl

13935 puncte

Panacris

11496 puncte

Rocsi

5346 puncte

Catalina L

4420 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Placinta cu carne si cascaval