Supa ( ciorba) de rosii cu oua

de adinaciosescu in Supe/Ciorbe, 11 Iul 2010 | 5870 vizualizari

 

Este o supa acrisoara ideala in zilele de vara.



Se poate servi si cu crutoane .

 

INGREDIENTE

  • o ceapa
  • morcovi
  • pastarnac
  • telina
  • putin ulei
  • bulion dupa gust
  • oua-cate vrei
  • verdeata cat cuprinde-leustean,telina,patrunjel
  • eventual paste fainoase scurte sau orez 
  • condimente la elegere
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Supa ( ciorba) de rosii cu oua:

Tai legumele cubulete sau rondele,le calesti in putin ulei,complectezi cu apa,lasi sa fiarba de treisferturi,pui bulion dupa gust,putin zahar,vegeta,sare,piper.


Spargi cate oua vrei,ochiuri in zeama clocotinda,si pastele sau orezul.


La sfarsit verdeata tocata.

 

TIPS-URI

1

Zeama trebuie sa clocoteasca cand pui ouale,altfel risti sa sa imprastie.

Daca ti-a placut reteta noastra "Supa ( ciorba) de rosii cu oua" nu uita sa-i faci un review.

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (8)

adinaciosescu 1

12.07.2010, 22:21

sunteti invitatii mei

elena1988 1

08.02.2011, 10:27

Cris2711 1

12.03.2011, 11:17

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

MotanLaOale

14520 puncte

RODIMUR

7690 puncte

Andreea Caroline

7300 puncte

oanapl

7170 puncte

-Licurici-

6700 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Rata cu portocale
  • 16

    MI

  • 17

    J

  • 18

    V

  • 19

    S

  • 20

    D

  • 21

    L

  • 22

    MA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prajitura frantuzeasca

de Rocsi 9

la 11:06

Mini penne cu salsa de busuioc si fulgi de migdale

ieri la 23:27

Desert prajitura cu dovleac si ciocolata neagra

de oanapl 5

ieri la 23:06

Somon pe pat de legume la cuptor

de oanapl 5

ieri la 22:59

Paste carbonara cu sos de smantana

de oanapl 5

ieri la 22:48

RETETA RECOMANDATA
Supa limpede de pui