Supa Arthur, supa crema de legume

de Panacris in Supe/Ciorbe, 21 Apr 2020 | 3174 vizualizari

 

Cum vă spuneam, am fost tare cuminteeeee! Iepurașii( cel Reformat și cel Ortodox!) mi-au adus o nouă jucărie, de fapt un nou ajutor în CasaZmeilor! Vi-l prezint pe Arthur ;):Blenderul super performant ce pe lângă râșnit, blenduit mai și fierbe, ArtMix de la Zepter!
 
Pfff, Zmeișorii sunt super încântați, și da, a trecut testul, cum spuneam și botezul. O să curgă supele crème de acum în colo, minim, una pe săptămână ;) 

 

INGREDIENTE

  • Morcovi cca. 100 g,
  • Brocoli cca. 200 g,
  • Conopidă cca. 200 g
  • Ceapă galbenă 1 bucată,
  • Cartof dulce 1 bucată, cca. 200 g,
  • Sare de mare 1 lingură,
  • Ulei de măsline 2 linguri,
  • Apă rece cca. 500 ml.
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Supa Arthur, supa crema de legume:

Legumele curățate și tăiate grosier se pun în vasul blenderului. Se asezonează de sare, ulei și se adaugă apa, apoi se setează, blenderul la al doilea program de gătire „Supă cremă” cu ajutorul butonului de control rotativ. În 30 de minute, supa cremă e gata și numai bună pentru a fi savurată.

Am devorat-o alături de crutoane de casă, preparate de TataZmeu și un sos aromat de pătrunjel.

 Așa acum revin la modul gătire și preparare normală, fără slugoaie, vorba Clementinei! ;)  Legumele curățate și tăiate grosier, se pun la fiert într-o oală încăpătoare împreună cu apa, uleiul și sarea, cca. 30 minute, de la punctul de fierbere. Apoi se pasează manual sau cu ajutorul unui mixer vertical, până ce se obține textura potrivită gustului vostru. Se servește împreună cu crutoane de casă și un sos aromat de pătrunjel.

Spor și poftă bună!

Daca ti-a placut reteta noastra "Supa Arthur, supa crema de legume" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Papanasi cu dulceata, dulcele traditional romanesc

de laura_n 7

ieri la 17:28

Vinete umplute cu legume si cascaval reteta rapida si sanatoasa

pe 23.04 la 20:52

Celebra Pavlova cu crema si capsuni, un desert rafinat si elegant

de laura_n 7

pe 23.04 la 18:55

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

4384 puncte

laura_n

2312 puncte

Rocsi

1691 puncte

bucatarasa

1554 puncte

Caty

1318 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Supa cu galusti