Supa asiatica LopFras

de LopFras in Supe/Ciorbe, 8 Ian 2010 | 4443 vizualizari

 

O supa rapida si detul de gustoasa de inspiratie orientala. E si dulce si picanta, un gust interesant. Merge foarte bine intr-o seara friguroasa, dar si cand simti ca te "paste" raceala.

 

INGREDIENTE

  • o jumatate de piept de pui taiat fideluta
  • un morcov mediu
  • cam 10 bucati ananas din conserva
  • un pachetel de taietei cu ou (din supele prefabricate gel Rollton)
  • apa
  • condimente: ienibahar maruntit, piper negru, boia de ardei iute, condimente asiatice, curry sau orice condimente picante
  • 10 grame sos de soia
  • 10 grame otet balsamic
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Supa asiatica LopFras:

Fierbeti pieptul de pui cu morcovul in apa cam 15 minute. Condimentati si adaugati sosul de soia si otetul balsamic. Adaugati bucatile de ananas si mai dati un clocot. In boluri puneti taiteii. Turnati supa. Se serveste fierbinte.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Supa asiatica LopFras" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Panini Maker Large

- 15 %
389.99 lei
329.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (7)

LopFras 1

10.01.2010, 05:31

Bucataras, da ai dreptate, legumele sunt fierte foarte putin, consistenta lor trebuie sa fie cat crocanta. Lop

mihaelar63 1

12.01.2010, 18:52

,,a la dente '' vorba italienilor
imi plac pastele astea !!!

bejenariualina 1

25.11.2010, 17:11

supele asiatice sunt delicioase, dar fara condimentele specifice isi pierd farmecul. puteti incerca de la www.asianhomegourmet-online.ro au supe chinezesti, thailandeze, japoneze...

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

RODIMUR

15690 puncte

anca_rm

7240 puncte

mihaelar63

5590 puncte

Rocsi

5000 puncte

Andreea Caroline

4400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Dovlecei la borcan pentru iarna
  • 20

    J

  • 21

    V

  • 22

    S

  • 23

    D

  • 24

    L

  • 25

    MA

  • 26

    MI

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Supa de pui chinezeasca