Supa banateana de ciuperci

de mihaelar63 in Supe, 29 Apr 2010 | 1994 vizualizari

 

reteta-mama era cu hribi si pecie [ adica carne afumata de casa ], eu doar am ,, auzit-o '' la tv , si am preparat-o cum mi-o amintesc .Se prepara rapid in max. 20 min .

 

INGREDIENTE

  • 500 gr ciuperci 
  • 300 gr carne afumata
  • 1 ceapa
  • 1 gogosar -sau ardei rosu
  • sare
  • piper
  • 50 ml ulei
  • 4 catei usturoi
  • 1 ou
  • 2 linguri mustar
  • 100 gr smantana zeama de lamaie
  • patrunjel verde

 

Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Supa banateana de ciuperci:

1. legumele se curata si se spala .


2. ceapa taiata marunt, carnea taiata fasii si ardeiul taiat patrate se calesc usor in ulei , se aduga 3 l apa , ciupercile si usturoiul taiate felii .


3. oul se bate cu o furculita si se amesteca cu mustar si smantana , se adauga zeama calduta si se amesteca sa nu se ,, stranga ''. se pune peste restul de supa .


4. se acreste dupa gust cu zeama de lamaie si se serveste cu patrunjel verde tocat deasupra .

 

TIPS-URI

1

daca doriti ca supa sa fie mai sa fie mai consistenta  puneti  si 2-3 linguri de orez .

Daca ti-a placut reteta noastra "Supa banateana de ciuperci" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (4)

vero_closca 1

29.04.2010, 10:27

5 furculite de la mine si o trec la favorite!

nadina73 1

29.04.2010, 16:27

mihaela ce minunatie ai facut aici ,cred ca e grozava o trec la favorite si dau si 5 furculite

Dana Cristea - pusikmea 1

12.05.2010, 21:39

trebuie sa o incerc si eu, suna tare bine

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

TOP
utilizatori

MotanLaOale

11390 puncte

RODIMUR

5340 puncte

mirela0911

5180 puncte

Rocsi

4900 puncte

Constelatialeu

4200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Desert prajitura Albinita
  • 09

    MA

  • 10

    MI

  • 11

    J

  • 12

    V

  • 13

    S

  • 14

    D

  • 15

    L

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Borș de cartofi, dres cu ouă și smântână

de RODIMUR 5

ieri la 23:13

Tort Fanta

ieri la 20:59

Muratura asortata

ieri la 19:48

Branzoaice umplute cu mere

ieri la 18:18

Fursecuri cu afine, curmale, nuci si migdale

de Ancutsa 5

ieri la 18:07

RETETA RECOMANDATA
Supa de cocos ( de tara )