Supa banateana de ciuperci

de mihaelar63 in Supe, 29 Apr 2010 | 2899 vizualizari

 

reteta-mama era cu hribi si pecie [ adica carne afumata de casa ], eu doar am ,, auzit-o '' la tv , si am preparat-o cum mi-o amintesc .Se prepara rapid in max. 20 min .

 

INGREDIENTE

  • 500 gr ciuperci 
  • 300 gr carne afumata
  • 1 ceapa
  • 1 gogosar -sau ardei rosu
  • sare
  • piper
  • 50 ml ulei
  • 4 catei usturoi
  • 1 ou
  • 2 linguri mustar
  • 100 gr smantana zeama de lamaie
  • patrunjel verde

 

Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Supa banateana de ciuperci:

1. legumele se curata si se spala .

 2. ceapa taiata marunt, carnea taiata fasii si ardeiul taiat  patrate se calesc usor in ulei , se aduga 3 l apa , ciupercile si usturoiul taiate felii .

 3. oul se bate cu o furculita si se amesteca cu mustar si smantana , se adauga zeama calduta si se amesteca sa nu se ,, stranga ''. se pune peste restul de supa .

4. se acreste dupa gust cu zeama de lamaie si se serveste cu patrunjel verde tocat deasupra .

TIPS-URI

1

daca doriti ca supa sa fie mai sa fie mai consistenta  puneti  si 2-3 linguri de orez .

Daca ti-a placut reteta noastra "Supa banateana de ciuperci" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (4)

vero_closca 1

29.04.2010, 10:27

5 furculite de la mine si o trec la favorite!

nadina73 1

29.04.2010, 16:27

mihaela ce minunatie ai facut aici ,cred ca e grozava o trec la favorite si dau si 5 furculite

Dana Cristea - pusikmea 1

12.05.2010, 21:39

trebuie sa o incerc si eu, suna tare bine

COMENTEAZA

CONCURS CULINAR - ARATA-NE CE GATESTI CU AJUTORUL CROCK POT SI NOI TE PREMIEM!
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Panacris

6561 puncte

oanapl

6117 puncte

Constelatialeu

4978 puncte

Rocsi

4139 puncte

Ksenya

3107 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tort 53 ( ciocolatos )

ieri la 23:02

Chiftele de orez cu piept de pui

de Adi 4

ieri la 18:22

Salata ruseasca  de gogonele verzi la borcan  (la rece)

de Ksenya 5

ieri la 13:32

RETETA RECOMANDATA
Supa de bere