Supa chinezeasca de creveti

de Sylvia in Fructe de mare, 26 Apr 2010 | 7096 vizualizari

 

Am facut acest fel de mancare in acest weekend si a fost o cina super lejera si aromata.

 

INGREDIENTE

  • 80 grame de taietei chinezesti ( eu am folosit de aceasta gata o pungulita din aceea de taietei pentru supa instant) ,
  • 150-200 grame de creveti,
  • o tija de telina,
  • o jumatate de ardei rosu taiat fidelute, 
  •  ligura de sos de soya,
  • o lingura de sos de stridii , 
  • un varf de cutit de ghimbir maruntit,
  • o lingura de otet de orez,
  • putine condimente chinezesti ( am pus amestec de 5 arome ).
Portii: 2
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Supa chinezeasca de creveti:

Preparare: se pun crevetii cu 500 ml de apa la fiert , se adauga cand telina taiata bucatele, sosul de soya, condimentele si se lasa la clocotit 10 minute. Dupa 10 minute adaugam ardeiul si la 2 minute dupa el taieteii chinezesti ( ai mei trebuiau sa fiarba doar 3 minute ) . Adaugam spre final sosul de stridii, ghimbirul si otetul de orez. Se mai poate asezona dupa gust cu arome picante daca doriti.


Este o supa usor de preparat si foarte aromata, pentru cei care iubesc aroma fructelor de mare este una din combinatiile perfecte.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Supa chinezeasca de creveti" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (10)

Panacris 1

25.10.2013, 12:59

Krystyan Trendy 1

25.10.2013, 14:34

reisnaor_2006 1

19.10.2014, 00:48

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

TOP
utilizatori

mirela0911

6780 puncte

Constelatialeu

6020 puncte

RODIMUR

5680 puncte

mihaelar63

5600 puncte

 Adi

4000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Desert branzoaice
  • 04

    MA

  • 05

    MI

  • 06

    J

  • 07

    V

  • 08

    S

  • 09

    D

  • 10

    L

RETETA RECOMANDATA
Ebichiri - Creveti cu sos iute si usturoi