Supa chinezeasca de creveti

de Sylvia in Fructe de mare, 26 Apr 2010 | 6141 vizualizari

 

Am facut acest fel de mancare in acest weekend si a fost o cina super lejera si aromata.

 

INGREDIENTE

  • 80 grame de taietei chinezesti ( eu am folosit de aceasta gata o pungulita din aceea de taietei pentru supa instant) ,
  • 150-200 grame de creveti,
  • o tija de telina,
  • o jumatate de ardei rosu taiat fidelute, 
  •  ligura de sos de soya,
  • o lingura de sos de stridii , 
  • un varf de cutit de ghimbir maruntit,
  • o lingura de otet de orez,
  • putine condimente chinezesti ( am pus amestec de 5 arome ).
Portii: 2
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Supa chinezeasca de creveti:

Preparare: se pun crevetii cu 500 ml de apa la fiert , se adauga cand telina taiata bucatele, sosul de soya, condimentele si se lasa la clocotit 10 minute. Dupa 10 minute adaugam ardeiul si la 2 minute dupa el taieteii chinezesti ( ai mei trebuiau sa fiarba doar 3 minute ) . Adaugam spre final sosul de stridii, ghimbirul si otetul de orez. Se mai poate asezona dupa gust cu arome picante daca doriti.


Este o supa usor de preparat si foarte aromata, pentru cei care iubesc aroma fructelor de mare este una din combinatiile perfecte.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Supa chinezeasca de creveti" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Fierbator Style Black

- 37 %
299.99 lei
189.99 lei

Mixer compact cu bol

- 60 %
499.99 lei
199.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (10)

Panacris 1

25.10.2013, 12:59

Krystyan Trendy 1

25.10.2013, 14:34

reisnaor_2006 1

19.10.2014, 00:48

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

Lau

Lau 9

13340 puncte

oanapl

9380 puncte

Rocsi

5980 puncte

vasimur

4160 puncte

mirela0911

4100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Dorada regala prajita la tigaie
  • 14

    MA

  • 15

    MI

  • 16

    J

  • 17

    V

  • 18

    S

  • 19

    D

  • 20

    L

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Orez cu creveti si surimi