Supa chinezeasca de ou - Egg drop soup

de -Miti- in Supe, 12 Noi 2010 | 4202 vizualizari

 

Gata cu ciorbele!Nu mai fac asa des,m-am saturat sa tai totul in cubulete,pe razatoare sau la robot nu-mi plac.Sa le vad in farfurie legumele si sa fie taiate asa cum le facea mama.
Dar acuma si noi ,romanii,mancam mai international si de ce sa nu mai adaugam si cateva supe la meniul nostru. Asta cred ca e e cea mai usoara supa pe care am facut-o vreodata. Chiar daca e chinezeasca,nu necesita nici un fel de ingredient exotic.
Pentru cei cu dureri de burta,se adauga suc de lamaie proaspat stors si se omite ceapa verde.

 

INGREDIENTE

  • 500 ml apa
  • un cub de Maggi de gaina
  • 2 oua
  • 1 lingurita amidon alimentar
  • sare
  • 1 ceapa verde,taiata rondele
Portii: 4
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Supa chinezeasca de ou - Egg drop soup:

Da la foc mediu apa cu cubul de gaina.

Intre timp,bate ouale si amesteca impreuna cu amidonul.

Ia oala de pe foc si adauga ouale.

Amesteca.Cu cat amesteci mai mult,cu atat fasiile de ou vor iesi mai marunte.

Presara ceapa verde si serveste.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Supa chinezeasca de ou - Egg drop soup" nu uita sa-i faci un review.
Kuvings Romania Crockpot Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Breville Romania Ozen Romania
Kuvings Romania Crockpot Romania Breville Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Ozen Romania

Recomandari electrocasnice

Panini Maker

- 40 %
249.99 lei
149.99 lei

Storcator citrice

- 35 %
199.99 lei
129.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (7)

divainbucatarie 1

12.11.2010, 13:30

Corinuta 1

12.11.2010, 14:01

Ieri s-a terminat si a mea...

-Miti- 1

12.11.2010, 14:49

mie imi place mult,ca e rapida,are oua,deci e buna ptr copii.

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

xana

10780 puncte

Constelatialeu

8670 puncte

mirela0911

8300 puncte

MotanLaOale

6070 puncte

RuxyRux

5270 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Fasole batuta
  • 19

    D

  • 20

    L

  • 21

    MA

  • 22

    MI

  • 23

    J

  • 24

    V

  • 25

    S

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Supa de legume