Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult
Supa este ideala si in post, se poate face din legume coapte pe plita sau grill, iar de servit e gustoasa si cu taietei si cu crutoane.
Toate legumele si zarzavaturile se curata, se spala bine si se pun la fiert intr-o oala cu apa. Este ideal sa punem si-un capac deasupra.
De taiat nu e musai sa le taiem prea mult, doar in 2-3 bucati.
Cand au ajuns aproape de finalul fierberii si apa a mai scazut, dam oala deoparte si o lasam 3-4 minute.
Pasam totul bine cu blenderul pana obtinem o crema densa.
Adaugam condimentele, patrunjelul verde tocat si uleiul.
Mai lasam pe foc 10 minute si gata-i supa :)
Servim cu taietei fierti 2 minute in apa cu sare si ulei.
Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult