Supa crema de broccoli

de deliciousflavours in Supe, 28 Sep 2011 | 2372 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 broccoli
  • 1 cartof       
  • 1 ceapa mica      
  • 2 catei usturoi      
  • 100-150 ml frisca pentru gatit  Meggle        
  • sare       
  • piper alb macinat         
  • nucsoara
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Supa crema de broccoli:

Spalam broccoli, curatam si taiem rondele cartoful, curatam si ceapa, apoi le punem la fiert in apa cat sa le acopere, adaugam putina sare si lasam sa fiarba la foc mic sub capac.


Cand sunt fierte, scoatem broccoli, cartoful si ceapa, le punem in blender, adaugam sare si le mixam pana devine o pasta cremoasa, dupa care amestecam crema obtinuta cu apa in care au fiert. Nu trebuie sa adaugam toata apa, ci in functie de cum ne place, mai mult sau mai putin cremoasa. Adaugam usturoiul pisat, frisca lichida si punem inapoi pe foc sa dea un clocot.


In momentul servirii se presara piper alb si nucsoara. Aaaa... si sa nu uitam si de crutoaneee.


Pofta Buna!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Supa crema de broccoli" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Ondulator Pro 180 Large

- 20 %
179.99 lei
143.99 lei

Hair Clipper 41mm

- 32 %
249.99 lei
169.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (10)

deliciousflavours 1

29.09.2011, 22:59

Luk: buna idee, imi place mult busuiocul

Lau 1

02.10.2011, 22:10

bun

deliciousflavours 1

03.10.2011, 13:19

COMENTEAZA

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

noiinbucatarie

10170 puncte

Lau

Lau 9

7830 puncte

MotanLaOale

7020 puncte

mihaelar63

6050 puncte

Andreea Caroline

5610 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Levesa [ supa ] de gaina cu razalai