Supa crema de broccoli cu chips de parmezan

de Bya Ralu in Supe, 26 Mar 2017 | 580 vizualizari

 

M-am inspirat de aici https://www.bucataras.ro/retete/supa-crema-de-broccoli-si-morcovi-cu-branza-cheddar-79558.html

 

INGREDIENTE

  • 1 kg de broccoli
  • 4-5 morcovi
  • 2 cepe
  • 1 bucata praz
  • putin unt
  • 2 linguri de smantana
  • sare/piper
Portii: 6
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Supa crema de broccoli cu chips de parmezan:

Se pun 2 litri de apa la fiert, se adauga 2 cepe, morcovii, tulpina de broccoli, taiate cuburi.


Cand sunt fierte, se adauga buchetelele de broccoli, spalate si prazul curatat.


Cand sunt fierte bine legumele, se ia de pe foc. Se scot din zeama in care au fiert, se lasa foarte putin.


Se condimenteaza cu sare si piper, se paseaza cu un blender, treptat se adauga din zeama, daca este nevoie.


Se pune smantana si se amesteca bine.


Parmezanul se rade pe razatoarea mica, se pune in forma rotunda, intr-o tava acoperita cu hartie de copt, se da la cuptor pentru circa 10-15 minute, pana devine crocant.


Se serveste cu crutoane de paine si chips-uri de parmezan.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Supa crema de broccoli cu chips de parmezan" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Panini Maker

- 12 %
249.99 lei
219.99 lei

Panini Maker Large

- 13 %
389.99 lei
339.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (28)

Bya Ralu 1

27.03.2017, 22:42

Valclaudia 1

28.03.2017, 18:53

M-ar tenta o portie

Bya Ralu 1

05.04.2017, 20:11

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Oana

8060 puncte

AlexTeacher

7030 puncte

Rocsi

6130 puncte

AnaDavid

5540 puncte

Constelatialeu

5390 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Desert prajitura cu gutui
  • 14

    S

  • 15

    D

  • 16

    L

  • 17

    MA

  • 18

    MI

  • 19

    J

  • 20

    V

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Clătite aperitiv, cu șuncă și cașcaval

de RODIMUR 4

ieri la 20:30

Mere la borcan pentru deserturi

de Rocsi 9

ieri la 20:14

Mini tarte cu conopida si broccoli

de oanapl 5

ieri la 19:55

Pasta alla puttanesca

de xana 5

ieri la 18:09

RETETA RECOMANDATA
Supa de rosii cu orez