Supa de varza

de epurasha2bb in Supe, 20 Mai 2010 | 1898 vizualizari

 

buna la regim si nu numai

 

INGREDIENTE

  • 1 varza
  • 2 rosii mari
  • putin marar verde
  • sare, piper
  • 1 morcov
  • 2 graunti mari de usturoi
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Supa de varza:

Se pune varza tocata julien la fiert intr-o oala cu apa si sare.Se adauga morcovul taiat rondele.Separat tocam pulpa de la 2 rosii mari si o calim putin impreuna cu usturoiul taiat feliute subtiri (lasati putin doar sa se inmoaie bucatelele si sa se coloreze putin nu mult pentru ca vor capata gust amar.Eu am folosit ca de obicei tigaia Doubletta care nu necesita ulei dar am pus totusi o lingurita de ulei si o lingura de zema din oala unde fierbea varza).


Adaugam rosiile cu usturoi cand varza e aproape gata si la sfarsit de tot putin marar tocat deasupra si un praf de piper negru.Pofta buna!

 

TIPS-URI

1

daca aveti si nu sunteti la regim aruncati in oala si un os de porc cu soric.

Daca ti-a placut reteta noastra "Supa de varza" nu uita sa-i faci un review.

Recomandari electrocasnice

Blender Monterrey White

- 10 %
299.99 lei
269.99 lei

Panini Maker Large

- 15 %
389.99 lei
329.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (9)

Bunica 1

21.05.2010, 13:47

buna supa de varza. Am mancat pentru prima data la Cluj, apoi cand am tinut diata. Am vazut acolo stelute de grasime.Ce ai pus?

Sylvia 1

21.05.2010, 14:06

Nu puteam sa nimerec mai bine, nu am mancat de o vesnicie, 5 furculite arata bestial !!!!

epurasha2bb 1

24.05.2010, 14:42

fetelor multumesc de vizita si de aprecieri!
Madi am zis si eu si-n introducere ca e buna nu numai la regim, de acord cu tine
Buni am zis in reteta ca am calit putin rosiile cu usturoiul sid e acolo vin bulinultele , nu sunt multe dar le-am adunat specia pt.poza ca arata bine asa.
Sylvia multumesc frumos de furculite!

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Gherca Daniela

9340 puncte

Rocsi

6940 puncte

mirela0911

5940 puncte

Lau

Lau 9

5410 puncte

RODIMUR

4800 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
RETETA RECOMANDATA
Supa crema de rosii cu fidea si mozzarella