Supa de varza

de epurasha2bb in Supe, 20 Mai 2010 | 4933 vizualizari

 

buna la regim si nu numai

 

INGREDIENTE

  • 1 varza
  • 2 rosii mari
  • putin marar verde
  • sare, piper
  • 1 morcov
  • 2 graunti mari de usturoi
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Supa de varza:

Se pune varza tocata julien la fiert intr-o oala cu apa si sare.Se adauga morcovul taiat rondele.Separat tocam pulpa de la 2 rosii mari si o calim putin impreuna cu usturoiul taiat feliute subtiri (lasati putin doar sa se inmoaie bucatelele si sa se coloreze putin nu mult pentru ca vor capata gust amar.Eu am folosit ca de obicei tigaia Doubletta care nu necesita ulei dar am pus totusi o lingurita de ulei si o lingura de zema din oala unde fierbea varza).

Adaugam rosiile cu usturoi cand varza e aproape gata si la sfarsit de tot putin marar tocat deasupra si un praf de piper negru.Pofta buna!

TIPS-URI

1

daca aveti si nu sunteti la regim aruncati in oala si un os de porc cu soric.

Daca ti-a placut reteta noastra "Supa de varza" nu uita sa-i faci un review.

COMENTARII (9)

Bunica 1

21.05.2010, 13:47

buna supa de varza. Am mancat pentru prima data la Cluj, apoi cand am tinut diata. Am vazut acolo stelute de grasime.Ce ai pus?

Sylvia 1

21.05.2010, 14:06

Nu puteam sa nimerec mai bine, nu am mancat de o vesnicie, 5 furculite arata bestial !!!!

epurasha2bb 1

24.05.2010, 14:42

fetelor multumesc de vizita si de aprecieri!
Madi am zis si eu si-n introducere ca e buna nu numai la regim, de acord cu tine
Buni am zis in reteta ca am calit putin rosiile cu usturoiul sid e acolo vin bulinultele , nu sunt multe dar le-am adunat specia pt.poza ca arata bine asa.
Sylvia multumesc frumos de furculite!

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Supa de curcan cu galuste de gris