Supa crema de broccoli si spanac

de marcela1979 in Supe, 16 Apr 2016 | 684 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 ceapa alba
  • 2 morcovi
  • 1 cartof
  • 250 gr baby spanac
  • 1 capatana de 250 gr de brocoli
  • sare
  • piper
  • 200 ml smantana lichida
  • 100 ml lapte
  • felii de paine
  • felii de pastrama de porc sau vita
  • cas razalit
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Supa crema de broccoli si spanac:

Se pune oala cu 2 l apa si sare la foc sa fiarba. Se curata legumele: ceapa,morcovii si cartoful, se spala bine si se taie cuburi. Cand apa incepe sa clocoteasca se adauga legumele si sa lasa sa fiarba. Se spala brocoli si spanacul si cand legumele sunt fierte se pun in oala cu apa. Cand toate sunt fierte se stinge focul si se lasa sa se racoreasca.


Cand s-au racorit se pun legumele in blender si se maruntesc. Se pun intr-o oala legumele blendurite si se pune pe foc.


Se adauga smantana lichida si laptele, se amesteca si se lasa sa dea un clocot. Se potriveste de sare si piper si se stinge focul.


Se serveste cu o felie de paine prajita si cu cas ras deasupra si cu feliute de pastrama prajita.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Supa crema de broccoli si spanac" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Mixer compact cu bol

- 27 %
499.99 lei
364.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (5)

Cris2711 1

16.04.2016, 11:06

Multumesc,asa cu felia aceea prajita si cas deasupra

MotanLaOale 1

16.04.2016, 11:30

noiinbucatarie 1

09.10.2016, 20:56

buna!

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Gherca Daniela

9340 puncte

Rocsi

6940 puncte

mirela0911

5940 puncte

Lau

Lau 9

5410 puncte

RODIMUR

4800 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
RETETA RECOMANDATA
Supa de pui cu galuste