Supa de pui cu galuste de gris

de MIUTA in Supe, 20 Mar 2011 | 5298 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • carne de pui(6 pulpe superioare)
  • un morcov
  • o ceapa
  • 2 cubulete maggi cu gust de pui
  • sare,piper
  • ulei

GALUSTE DE GRIS

  • 2 oua
  • 7-8 linguri de gris
  • 1 lingura ulei
  • vegeta
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Supa de pui cu galuste de gris:

Se pune la fiert intr-o cratita carnea de pui,morcovul,sarea si ceapa intreaga.Se lasa la fiert la foc mic si din cand in cand se spumeaza.


In alta cratita se pune ulei si se caleste putin morcov dat pe razatoarea mica.


Cand carnea este aproape fiarta se strecoara zeama peste morcovul care se caleste in cratita.


Se prepara galustele cu gris,oua,ulei si sare.


Cand supa incepe sa fiarba se ia cu o lingurita compozitie de galuste si se pun la fiert.


Dati focul spre mic sa nu se imprastie galustele de gris.Se fierbe la foc mic cca 10 minute.Se sperie la sfarsit galustele cu o cana cu apa rece.Se mai lasa la fiert inca 10 minute.


Se pune in ciorba morcovul fiert taiat cubulete,cuburile cu gust de pui si piper.


Ceapa fiarta din supa se arunca.


Carnea care fierbe in supa eu o pregatesc intodeauna ca fel principal.


Se opreste focul si se lasa oala cu capac inca 15 minute.


Servim supa cu patrunjel verde tocat marunt.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Supa de pui cu galuste de gris" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (12)

mirela0911 1

21.03.2011, 23:02

buna buna

mamaieelena 1

22.03.2011, 12:15

MIUTA 1

23.03.2011, 21:56

Multumesc frumos

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

TOP
utilizatori

 merisor

9810 puncte

RODIMUR

8220 puncte

Rocsi

5000 puncte

mirela0911

4940 puncte

 Adi

4000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Beef Wellington
  • 16

    MI

  • 17

    J

  • 18

    V

  • 19

    S

  • 20

    D

  • 21

    L

  • 22

    MA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Focaccia cu carnat si rozmarin

ieri la 23:56

Mancare de fasole cu afumatura, la slow cooker Crock-Pot

de Ancutsa 5

ieri la 20:20

Bostan copt cu paprika afumata si curcuma

de buggy 1

ieri la 19:14

RETETA RECOMANDATA
Supa de pui cu galuste