Supa crema de conopida cu lapte de migdale

de Delicii Sanatoase in Supe, 3 Sep 2013 | 1237 vizualizari

 

Nu stiu cum e la voi, dar la mine in casa este destul de racoare, iar in perioada asta corpul mi-a cerut sa se incalzeasca. Asa ca am baut muulte ceaiuri (imi place tare mult sa stau cu cana de ceai langa mine si sa lucrez), iar azi m-am rasfatat cu o supa crema de conopida.
Daca aveti laptele de migdale deja preparat dureaza in jur de 20 de minute toata operatiunea.

 

INGREDIENTE

  • 300 gr conopida
  • o ceapa alba
  • un cartof
  • aprox. 100 gr telina radacina
  • aprox. 2 cani lapte de migdale
  • sare roz de himalaya (dupa gust)
  • 2-3 catei de usturoi
  • 1 lingurita de ghimbir proaspat dat pe razatoare
  • piper (dupa gust)
  • coriandru macinat (dupa gust)
  • patrunjel
Portii: 2
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Supa crema de conopida cu lapte de migdale:

Dupa ce curatam conopida, telina, cartoful si ceapa, le punem la fiert. Dupa ce au fiert le separam de apa si le punem in blender.


Adaugam condimentele: sarea, ghimbirul, piperul, coriandru, usturoiul, turnam laptele de migdale si procesam pana devine cremos.


Turnam supa in bol si adaugam mult patrunjel prospat tocat, ca sa avem si ceva verde si crud.


Delicios. Ma declar total multumita. Acum ca m-am si incalzit, trec din nou la treaba.


Cu drag,


Valentina

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Supa crema de conopida cu lapte de migdale" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Mixer compact cu bol

- 60 %
499.99 lei
199.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (3)

Corinuta 1

03.09.2013, 17:43

cred ca e foarte buna!

MotanLaOale 1

03.09.2013, 22:43

Bya Ralu 1

14.10.2013, 17:00

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

xana

10780 puncte

Constelatialeu

8670 puncte

mirela0911

8300 puncte

MotanLaOale

6070 puncte

RuxyRux

5270 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Supa crema de broccoli si branza