Supa de pui cu varza si dovlecei

de Bya Ralu in Supe, 21 Sep 2014 | 1676 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • Aripi de pui
  • 1 varza potrivita
  • 1 dovlecel
  • 2 morcovi
  • 1 ceapa mica rosie
  • 3 linguri bulion
  • vegeta/piper
  • patrunjel proaspat
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Supa de pui cu varza si dovlecei:

Varza se toaca cat mai fin,se poate da pe razatoarea mare,depinde cat de mare doriti sa fie.


Se pune intr-o oala mare,se freaca cu putin sare si se lasa cateva minute pana isi lasa zeama.


Aripiile de pui se taie in doua si se pun intr-o oala cu apa la fiert.


Morcovul se taie dupa preferita fiecaruia,iar ceapa marunt,se pun ambele la calit in ulei de masline.


Varza se scurge de zeama si se adauga in oala de supa la fel si legumele calite.


Se pun condimentele si se lasa la foc potrivit sa fiarba


Dovlecelul se curata de seminte si se taie feliute subtiri,se adauga dupa ce carnea si legumele sunt aproape fierte.


Se pune si bulionul,iar cand este gata punem patrunjelul tocat marunt.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Supa de pui cu varza si dovlecei" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (32)

roxana_simona 1

07.10.2014, 06:16

buna

babi5 1

12.10.2014, 17:01

Xandrinne 1

17.04.2015, 09:46

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Gherca Daniela

9340 puncte

Rocsi

6940 puncte

mirela0911

5940 puncte

Lau

Lau 9

5410 puncte

RODIMUR

4800 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

INGHETATA "PARADIS" CU FRUCTE DE PADURE SI CIOCOLATA

ieri la 22:10

Spirale cu mozzarella

de GeorgiG 5

ieri la 21:30

Cum se umple borșul

de RODIMUR 4

ieri la 20:49

Tort diplomat

ieri la 20:17

Gem de caise

de RODIMUR 4

ieri la 18:38

RETETA RECOMANDATA
Supa de gaina cu galuste