Supa de pui cu varza si dovlecei

de Bya Ralu in Supe, 21 Sep 2014 | 2014 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • Aripi de pui
  • 1 varza potrivita
  • 1 dovlecel
  • 2 morcovi
  • 1 ceapa mica rosie
  • 3 linguri bulion
  • vegeta/piper
  • patrunjel proaspat
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Supa de pui cu varza si dovlecei:

Varza se toaca cat mai fin,se poate da pe razatoarea mare,depinde cat de mare doriti sa fie.


Se pune intr-o oala mare,se freaca cu putin sare si se lasa cateva minute pana isi lasa zeama.


Aripiile de pui se taie in doua si se pun intr-o oala cu apa la fiert.


Morcovul se taie dupa preferita fiecaruia,iar ceapa marunt,se pun ambele la calit in ulei de masline.


Varza se scurge de zeama si se adauga in oala de supa la fel si legumele calite.


Se pun condimentele si se lasa la foc potrivit sa fiarba


Dovlecelul se curata de seminte si se taie feliute subtiri,se adauga dupa ce carnea si legumele sunt aproape fierte.


Se pune si bulionul,iar cand este gata punem patrunjelul tocat marunt.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Supa de pui cu varza si dovlecei" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Ondulator Easy Curl

- 20 %
179.99 lei
143.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (32)

roxana_simona 1

07.10.2014, 06:16

buna

babi5 1

12.10.2014, 17:01

Xandrinne 1

17.04.2015, 09:46

COMENTEAZA

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Satisfyyourcravings

7710 puncte

RODIMUR

6940 puncte

Ina

Ina 7

6040 puncte

Rocsi

5970 puncte

Ancutsa

5400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Desert tort cu crema de lamaie

de RODIMUR 5

ieri la 21:29

Ardei umpluti ca pe vremea lui Cuza-Voda

ieri la 19:22

Desert tort cu ciocolata si zmeura

ieri la 18:01

RETETA RECOMANDATA
Supa strecurata de pui si legume cu galuste de gris