Supa de vitel cu mazare, smantana si tarhon

de mihaelar63 in Supe, 31 Ian 2016 | 3280 vizualizari

 

 In acest sfarsit de ianuarie, tarhonul verde a jucat rolul principal in o gustoasa supa de mazare.
 

 

INGREDIENTE

  • 500 gr mix mazare + morcov [ congelat]
  • 300 gr carne vitel fiarta [ din supa ]
  • 2 l supa clara de vitel cu legume
  • 1 ardei kapia taiat cubulete
  • 4 catei usturoi tocati
  • 1pahar smantana
  • 2 oua
  • 4 linguri faina alba
  • 1 lamaie- zeama
  • 2 linguri tarhon verde tocat
  • sare
  • piper
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Supa de vitel cu mazare, smantana si tarhon:

  1. Se  pune la fiert zeama limpede de virel si mixul de mazare cu morcovi .
  2. Tot acum se pune ardeiul taiat cubulete si usturoiul tocat
  3. Intre timp ce fierb legumele [ 10 minute ] batem ouale spuma cu sare si adugam treptat faina. Trebuie sa rezulte un amestec putin mai gros decat smantana.
  4. Introducem o lingura in zeama ce clocoteste si formam din amestecul ou-faina, mici galuste lunguiete si subtiri, pe care le punem la fiert .De fiecare data introducem lingura in supa, astfel alustele se vor forma frumos si se vor desprinde usor.
  5. Intr-un vas separat se amesteca smantana cu  supa fierbinte, prin adugare treptata. Se toarna smantana diluata la restul supei si se mai da un clocot .
  6. La sfarsit se pune tarhonul verde tocat.
  7. Gustati si sarati daca este nevoie. Acriti dupa gust cu zeama de lamaie .
  8. La servire se distribuie in fiecare farfurie bucatele din carne de vitel.
Daca ti-a placut reteta noastra "Supa de vitel cu mazare, smantana si tarhon" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

COMENTARII (34)

miki_a 1

02.02.2016, 08:31

Ce supa buna si aromata!

anca_rm 1

02.02.2016, 09:48

o supa aromata

Zamfira 1

02.02.2016, 11:51

COMENTEAZA

CONCURS CULINAR - ARATA-NE CE GATESTI CU AJUTORUL CROCK POT SI NOI TE PREMIEM!
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Panacris

6561 puncte

oanapl

6117 puncte

Constelatialeu

4978 puncte

Rocsi

4139 puncte

Ksenya

3107 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pizza cu chorizo

de Rocsi 9

ieri la 20:46

Paste cu sunculita si oua

ieri la 19:31

Fasole lata cu porc si sos de mustar la slow cooker Crock Pot

ieri la 19:26

RETETA RECOMANDATA
Supa de rosii