Supa de creveti

de Veronica22 in Supe, 20 Feb 2014 | 2766 vizualizari

 

O supa rapida,usoara,bogata in proteine.

 

INGREDIENTE

  • 100 gr fidea cuiburi
  • 150 gr creveti
  • 500 gr supa de pui sau legume
  • 1/2 lamaie
  • 2 linguri sos soia
  • 1/2 lingurita zahar
  • coriandru verde tocat
  • 1/4 ardei rosu
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Supa de creveti:


Taieteii se fierb al dente.Se scurg si se clatesc in apa rece.
Supa de legume am avut eu se pune la fiert impreuna cu sosul de soia,ardeiul,sucul de lamaie si zaharul.
Scoatem ardeiul dupa ce a dat cateva clocote si adaugam crevetii si fideaua fiarta.Se mai las a2-3 min.
Se da deoparte de pe foc.Mai adaugam putina sare daca e necesar si daca vrem supa picanta putem adauga si putin ardei iute.Presaram coriandrul tocat deasupra la servire.

A fost atat de buna,incat baietii meu au facut concurenta care mananca mai mult.Mi-au lasat si mie putin acolo de gust cica,sa stiu ce am gatit si in rest am ramas cu pozele.Trebuie sa mai fac iar cat de curand .

Daca ti-a placut reteta noastra "Supa de creveti" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tarta cu branza de vaci si gem de caise

de Rocsi 9

ieri la 19:35

Cordon Bleu: Rețeta clasică de pui cu brânză și șuncă

ieri la 14:18

Gomboti cu prune - Reteta gustoasa, fara zahar

de laura_n 7

pe 25.07 la 17:08

Cupcakes cu Crema Pufoasa si Aerata, cu Mascarpone si Frisca

pe 25.07 la 13:54

TOP
utilizatori

Rocsi

317 puncte

mihaelar63

275 puncte

Lau

Lau 9

272 puncte

Sidy

226 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Supa de creveti