Supa de creveti

de Bucataras in Supe, 30 Apr 2009 | 6759 vizualizari

 

Reteta pezentata la seminarul culinar Lalla Cooking de catre bucatarul restaurantului Sangria, Adrian.

 

INGREDIENTE

  • creveti proaspeti decorticati
  • un pahar de vin
  • peste
  • legume (morcov, patrunjel, telina, ceapa, rosii)
  • usturoi
  • ulei de masline
  • patrunjel
  • chili
  • sare
  • piper
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Supa de creveti:

Se spala crevetii si se calesc in usturoi citeva minute, apoi se adauga paharul cu vin si se lasa la fiert citeva minute. Apoi se adauga supa de peste (se obtine prin fierberea pestelui cu legumele). Se adauga dupa gust patrunjel, chili, sare si piper.

Daca ti-a placut reteta noastra "Supa de creveti" nu uita sa-i faci un review.

TOP
utilizatori

Rocsi

317 puncte

mihaelar63

275 puncte

Lau

Lau 9

272 puncte

Sidy

226 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Supa crema din legume mexicane