Supa crema de cartofi

de alinutza1983 in Supe, 26 Feb 2012 | 1838 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 3 lingura unt
  • 4 buc. morcovi
  • 2 buc. ceapa alba
  • 6 buc. cartofi
  • 1 lingurita sare
  • 20 gr piper
Portii: 2
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Supa crema de cartofi:

1. Se fierb cartofii (curatati de coaja), morcovii si gulia cu un praf de sare, circa jumatate de ora, in oala neacoperita.



2. Se racesc, se mixeaza cu blederul, apoi pasta obtinuta se pune inapoi in apa in care au fiert.



3. Separat, se taie ceapa solzisori, apoi se caleste in unt. Se rastoarna peste supa cand a devenit transparenta.



4. In supa se fierb si boabele de piper, iar cand supa a mai fiert 15 min se vor scoate.



5. Se ia vasul de pe foc si se serveste cu crutoane de paine!



Simplu, sanatos, rapid!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Supa crema de cartofi" nu uita sa-i faci un review.

Recomandari electrocasnice

Aparat de vidare V3840-I

- 120 lei
1199.99 lei
1079.99 lei

COMENTARII (23)

marinicayou10 1

02.03.2012, 14:28

La Multi Ani !!

Lau 1

02.03.2012, 19:58

la multi ani

alinutza1983 1

02.03.2012, 21:32

Multumesc dragi Bucatarasi!

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

RODIMUR

11000 puncte

nico15

8250 puncte

Camelya

7870 puncte

Constelatialeu

7840 puncte

Valclaudia

6910 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Desert prajitura Hortansa
  • 24

    MI

  • 25

    J

  • 26

    V

  • 27

    S

  • 28

    D

  • 29

    L

  • 30

    MA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Supa crema de legume cu crutoane