Supa crema de cartofi cu ardei copt si usturoi

de deyutzky in Supe, 14 Mar 2016 | 1270 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 8 cartofi
  • 1 ceapa
  • 1 ardei mare capia
  • 2-3 catei de usturoi
  • sare
  • piper
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Supa crema de cartofi cu ardei copt si usturoi:

Curatam si spalam ceapa si cartofii. Ceapa o taiem in 4, iar cartofii cuburi.


Le punem intr-o oala, adaugam apa cat cuprinde, putina sare si punem la fiert.


Intre timp spalam si curatam ardeiul capia, apoi il coacem. Eu l-am copt in 2 timpi si 3 miscari:)) cu ajutorul aparatului Breville Panini Maker. Daca nu aveti un astfel de aparat, il puteti coace pe un gratar. Dupa ce s-a copt il punem intr-un vas, il presaram cu sare si il acoperim cu un capac pentru aprox. 15 minute(de la aburi se va curata mai usor).


Dupa ce cartofii si ceapa au fiert, dam oala deoparte, scoatem legumele din supa si le lasam cateva minute la racit. Supa in care au fiert o pastram. Punem intr-un blender cartofii, ceapa, ardeiul copt si curatat si usturoiul curatat. Adaugam o cana de supa(cea in care au fiert legumele) si mixam pana cand obtinem o pasta.


Se pune pasta de legume intr-o oala, iar peste aceasta se adauga supa putin cate putin, pana cand se ajunge la consistenta dorita. Se da la foc mic pentru inca 4-5 minute, apoi se adauga sare si piper dupa gust.


Pofta buna!


 
Daca ti-a placut reteta noastra "Supa crema de cartofi cu ardei copt si usturoi" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Fierbator Style Black

- 13 %
299.99 lei
259.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (28)

mihaelar63 1

15.03.2016, 00:07

Foarte buna !!! Cred ca este momentul sa incerc si eu supel;e creme

anca_rm 1

15.03.2016, 08:58

ce faina este

Stefania1964 1

15.03.2016, 11:43

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

oanapl

9990 puncte

Constelatialeu

9580 puncte

Rocsi

5420 puncte

Satisfyyourcravings

5000 puncte

mirela0911

4860 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Valurile Dunarii (Donauwellen)
  • 14

    J

  • 15

    V

  • 16

    S

  • 17

    D

  • 18

    L

  • 19

    MA

  • 20

    MI

RETETA RECOMANDATA
Supa cu taitei si galuste