Supa crema de ciuperci cu Blenderul Oster

de AlexTeacher in Supe, 18 Mar 2015 | 1626 vizualizari

 

Descopera esenta aromei ciupercilor cu al lor gust brut, dar extrem de prietenos. Incearca sa folosesti tipuri diferite de ciuperci si bucura-te de varietatea gustului.
Cu blenderul Oster obtii o textura cremoasa si garantat vei gati aceasta reteta iar si iar.

 

INGREDIENTE

  • ciuperci Champignon – 500 g
  • ciuperci brune - 500 g
  • hribi - 500 g
  • bureti – 500 g
  • smantana de gatit – 400 ml
  • cartofi – 2 buc
  • telina – 1/4 buc
  • cimbru uscat – 1/2 lingurita
  • sare, piper alb dupa gust
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Supa crema de ciuperci cu Blenderul Oster:

Taiati cartofii si telina cuburi si puneti-le la fiert in apa cu sare. Dupa cca. jumatate de ora, adaugati si ciupercile taiate tot cuburi. In momentul in care toate legumele au fiert, scurgeti 80% din apa si mixati in blenderul Oster Classic Chrome.


Turnati smantana de gatit intr-o oala separata. Aduceti cate un polonic de supa peste smantana si amestecati – treptat va trebui sa aduceti smantana la aceeasi temperatura cu supa (pentru a nu se taia). In momentul in care ati mutat treptat supa peste smantana, amestecati si puneti la foc mic pentru inca cateva minute.


Adaugati cimbru, piper alb si daca mai este nevoie si sare.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Supa crema de ciuperci cu Blenderul Oster" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Pro 200 Wet & Dry

- 20 %
199.99 lei
159.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (13)

Geanina87 1

24.03.2015, 12:22

delicioasa supa

Ina 1

24.03.2015, 22:45

ce frumos arata! De gust nu zic nimic, dar sigur mi-ar placea

Carmen 1

25.03.2015, 07:11

minunat

COMENTEAZA

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

 merisor

7160 puncte

MotanLaOale

6760 puncte

mirela0911

6120 puncte

Constelatialeu

5930 puncte

RODIMUR

5260 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Desert fursecuri cu branza

de Lau 9

ieri la 21:36

Aperitiv triunghiuri cu branza

ieri la 21:16

Desert strudel cu visine, cocos si sirop de artar

de RuxyRux 9

ieri la 20:25

Desert tort cu marshmallows si coacaze

de Lau 9

ieri la 19:20

RETETA RECOMANDATA
Supa crema de morcovi si cartofi cu crutoane (de post)