Supa crema de ciuperci cu gorgonzola

de Strawberries thoughts in Supe, 28 Oct 2013 | 1545 vizualizari

 

Yumm

 

INGREDIENTE

  • 500 g Champignon
  • 3 cartofi
  • 1 ceapa
  • apa
  • 10 g unt
  • 70 ml smantana pt gatit
  • 2 lg crema de branza
  • 50 g gorgonzola
  • iaurt
  • sare
  • nucsoara
  • coriandru
  • piper alb
  • patrunjel (optional)
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Supa crema de ciuperci cu gorgonzola:

Se spala ciupercile foarte bine. Se toaca cubulete. Cartofii se curata, se spala se toc cubulete si se pun la fiert impreuna cu ceapa si ciupercile.


Cand s-au fiert, se strecoara supa ( NU aruncati zeama obtinuta), se paseaza legumele fierte (cu un mixer vertical, daca aveti, daca nu puteti proceda ca mine si sa le dati prin robot) si se adauga treptat apa in care au fiert (puneti dupa preferinta, depinde cat de groasa doriti sa aveti supa).


Se pune supa crema obtinuta intr-o oala si se da la foc mic. Se adauga smantana, untul, gorgonzola si crema de branza. Se amesteca pana acestea se incorporeaza.


Se condimenteaza dupa gust. Nucsoara si coriandrul se pun dupa ce am oprit focul.


Se serveste cu o lingura de iaurt si presarat patrunjel proaspat deasupra.


Enjoy :)


 
Daca ti-a placut reteta noastra "Supa crema de ciuperci cu gorgonzola" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Kuvings Romania Crockpot Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Breville Romania Ozen Romania
Kuvings Romania Crockpot Romania Breville Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Ozen Romania

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (7)

bianca92 1

28.10.2013, 20:38

Rocsi 1

28.10.2013, 21:08

kukibella 1

29.10.2013, 11:08

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

xana

10780 puncte

Constelatialeu

8670 puncte

mirela0911

8300 puncte

MotanLaOale

6070 puncte

RuxyRux

5270 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Fasole batuta
  • 19

    D

  • 20

    L

  • 21

    MA

  • 22

    MI

  • 23

    J

  • 24

    V

  • 25

    S

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Placinta cu ton, ardei și masline

de oanapl 6

ieri la 23:43

Negresa de post cu nuci

ieri la 17:52

Cartofi la grill, cu spanac și usturoi

de RODIMUR 5

ieri la 17:43

Placinta impletita cu branza, pere și mere

de oanapl 6

ieri la 16:16

Salată de cartofi, cu ton și măsline

de RODIMUR 5

ieri la 15:47

RETETA RECOMANDATA
Supa crema de ciuperci cu smantana si crutoane