supa crema de conopida

de luminita20_2006 in Supe, 25 Oct 2009 | 2032 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 conopida
  • 4 cartofi
  • 1 ceapa
  • 2 l supa de legume
  • 1 pahar smantana
  • 3 galbenusuri
  • 1 telina mica
  • 1 morcov
  • 1 ardei gras
  • ulei
  • sare
  • patrunjel
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA supa crema de conopida:

Conopida se desface buchetele si se lasa in apacu cu sare ~ 20 min. Celelente legume se curata si se taie cubulete. si se pun sa fiarba. Dupa ce au fiert se trec legumele printr-o sita deasa( se pastreaza cateva buchetele de conopida), apoi se pune la fiert din nou 15 , dar se mai subtiaza cu un pic de supa. La sfarsit se adauga smantana , batuta cu galbenusurile. Se serveste cu buchetele de conopida si patrunjel tocat.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "supa crema de conopida" nu uita sa-i faci un review.

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (2)

rivka 1

26.10.2009, 10:12

foarte buna luminita supa asta merita toate furculitele, pacat ca nu ai un aoarat foto mai bun sa pui poza mai frumoasa.
foarte buna supa asta, bravoooooo.

luminita20_2006 1

26.10.2009, 11:41

ms

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mirela0911

9160 puncte

Rocsi

7810 puncte

RODIMUR

7490 puncte

oanapl

7120 puncte

Constelatialeu

6700 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Toba de porc
  • 07

    J

  • 08

    V

  • 09

    S

  • 10

    D

  • 11

    L

  • 12

    MA

  • 13

    MI

RETETA RECOMANDATA
Supa crema de mazare cu crutoane iuti