Supa crema de dovleac rosu

de mamaieelena in Supe, 5 Oct 2012 | 4264 vizualizari

 

Imi place foarte mult dovleacul pregatit sub orice forma si in inceputul acestei toamne am realizat aceasta supa gustoasa si mmmmmmm delicioasa-sanatoasa

 

INGREDIENTE

  • 1 dovleac de 900g
  • 2 cartofi
  • 1 ceapa mica
  • 4 linguri ulei de masline
  • 1 lingura amidon alimentar
  • seminte de dovleac
  • sare
  • ardei iute uscat si rasnit pe loc
Portii: 6
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Supa crema de dovleac rosu:

Dovleacul se curata de coaja, se taie cuburi si se pune la fiert pana se inmoaie bine. Odata cu el se vor curata si cartofii si ceapa si se pun peste dovleac sa fiarba. Cand totul este gata se baga stik blendarul si se paseaza foarte bine. Intr-o oala separat se pune uleiul si se adauga amidonul dizolvat in putina apa rece. Amidonului se adauga apa fierbinte si apoi crema de dovleac sare si ardeiul iute se lasa sa dea in clocot cateva minute 1 sau 2 si apoi se poate servi. Se pune supa in castron si deasupra se pun cateva picaturi de ulei de maline si seminte de dovleac.

Pofta buna.

Daca ti-a placut reteta noastra "Supa crema de dovleac rosu" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (11)

jolygina 1

06.10.2012, 09:28

chiar aseara am vazut la tv reteta dar cu dovleac copt ,am auzit ca-i foarte buna

adry88 1

06.10.2012, 11:47

arata tare bine si bun

Lau 1

06.10.2012, 15:02

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

Constelatialeu

4384 puncte

laura_n

2312 puncte

Rocsi

1691 puncte

bucatarasa

1554 puncte

Caty

1318 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Supa crema de dovleac cu Blenderul Oster