Supa crema de dovlecei

de Criss in Supe, 6 Iul 2015 | 1728 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • Ingrediente:
  • 1 dovlecel mediu
  • 2 cartofi
  • 1 ceapa
  • 1 catel de usturoi
  • 1 legatura marar
  • ulei de masline
  • 1 cub de supa de pui
  • 500 ml apa
  • sare
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Supa crema de dovlecei:

Dovlecelul se spala si se curata partial de coaja. Am vazut ca Laura a pastrat in intregime coaja dovlecelului, eu l-am curatat partial dar am lasat si putina coaja pentru a da culoare supei. Se indeparteaza miezul cu semintele si se taie dovlecelul in cuburi.

Ceapa se caleste impreuna cu usturoiul in putin ulei de masline. Se adauga apoi cartofii curatati si taiti cuburi si acestia. Se toarna apa, se lasa sa fiarba pana cand cartofii sunt pe jumatate fierti, apoi se adauga dovleceii si cubul de pui. (Laura a folosit supa de pui, eu n-am avut astfel ca am improvizat.) La final cand dovleceii s-au inmuiat se adauga mararul si se ia supa de pe foc. Cu blenderul vertical se mixeaza supa pana rezulta o crema fina. Se serveste cu crutoane sau paine prajita peste care am ras putin cascaval si cu un strop de ulei de masline deasupra. E delicioasa si cu siguranta o voi mai prepara in vara aceasta.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Supa crema de dovlecei" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (11)

Gherca Daniela 1

06.07.2015, 13:43

Criss 1

06.07.2015, 15:15

Panacris 1

06.07.2015, 17:57

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mihaelar63

9130 puncte

RODIMUR

7390 puncte

Rocsi

6240 puncte

Lau

Lau 9

5730 puncte

Satisfyyourcravings

5250 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Rosii umplute cu friptura

de Lau 9

ieri la 20:57

Tort cu lemon curd

de Lau 9

ieri la 20:36

Chec din galbenusuri

de Lau 9

ieri la 20:11

Lemon curd

de Lau 9

ieri la 19:56

RETETA RECOMANDATA
Supa de somon