Supa crema de dovlecei

de Bya Ralu in Supe, 14 Feb 2017 | 6109 vizualizari

 

M-am inspirat de la Teo's Kitchen http://www.teoskitchen.ro/2015/09/supa-crema-de-dovlecei-cu-crutoane-haisamancamimpreuna.html

 

INGREDIENTE

  • 3-4 dovlecei
  • 2 cartofi medii
  • 2 cepe marisoare
  • 4 catei de usturoi
  • ulei de masline
  • sare/piper
  • apa
  • smantana pentru decor
  • paine prajita
Portii: 3
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Supa crema de dovlecei:

Ceapa se toaca marunt impreuna cu usturoiul si se pun la calit intr-o cratita cu ulei de masline.


Dupa cateva minute, se adauga si cartofii cubulete.


Dovleceii se curata bine de seminte si se taie bucati mai mari (se pot lasa cu coaja), se spala bine si se adauga peste cartofi.


Punem condimentele si apa cat sa acopere.


Se lasa la fiert cam 20-30 minute.


Dupa aceea, se muta toata compozitia intr-un robot de bucatarie si se paseaza tot (daca vi se pare prea multa zeama, se mai scoate din ea, inainte).


Se orneaza cu smantana si crutoane de paine prajita!


Pofta buna!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Supa crema de dovlecei" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (33)

Bya Ralu 1

18.02.2017, 09:45

mihaela

Bya Ralu 1

18.02.2017, 09:45

dantes

Bya Ralu 1

18.02.2017, 09:45

kytz multumesc

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

TOP
utilizatori

mihaelar63

8680 puncte

Rahela Velicu

8650 puncte

RODIMUR

8300 puncte

CameliaR

8100 puncte

GeorgiG

7370 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Supa crema de sfecla rosie
  • 14

    L

  • 15

    MA

  • 16

    MI

  • 17

    J

  • 18

    V

  • 19

    S

  • 20

    D

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Zucchini in crusta de pesmet cu parmezan

de Adi 4

la 13:59

Șarlota Diplomat, cu portocale

de RODIMUR 5

la 00:30

Tort de ciocolată şi cafea cu glazură oglindă

de Ancutsa 5

ieri la 23:27

RETETA RECOMANDATA
Patates Corbasi - Supa turceasca cu cartofi