Supa crema de dovlecei cu chorizo

de Oana in Supe, 2 Iul 2015 | 1071 vizualizari

 

Perfecta pentru pranz! 

 

INGREDIENTE

    • dovlecei- 2 buc
    • cartofi- 1 buc
    • ceapa- 1 buc
    • tije de telina- 2 buc
    • unt- 30 gr
    • smantana de gatit- 100 ml
    • chorizo- 4 felii
    • sare si piper- dupa gust
    • marar tocat- o lingura
    • menta proaspata- 5 frunzulite
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Supa crema de dovlecei cu chorizo:



  • Curatati cartoful si taiati-l cuburi




  • Indepartati cotoarele de la dovlecel si taiati-l cuburi, cu tot cu coaja




  • Puneti la fiert in 2 litri de apa cartofii, dovleceii, ceapa si tijele de telina taiate rondele




  • Lasati sa fiarba pana se inmoaie, apoi scurgeti supa de legume intr-un castron




  • Puneti legumele in blenderul Oster Delighter, adaugati cubuletul de unt, smanatana incalzita, sare si piper dupa gust si mixati, adaugand supa de legume, putin cate putin, pana ajungeti la consistenta dorita.




  • La final adaugati maratul si menta tocate marunt




  • Taiati chorizo in fasii subtiri si trageti-le putin la tigaie cu cateva picaturi de ulei




  • Serviti supa crema de dovlecei cu fasii de chorizo si crutoane.



 
Daca ti-a placut reteta noastra "Supa crema de dovlecei cu chorizo" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Panini Maker

- 40 %
249.99 lei
149.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (14)

Xandrinne 1

18.12.2015, 18:42

Minunata!

Ancutsa 1

07.09.2017, 11:09

Taaare buna!

Oana 1

12.09.2017, 12:20

E excelenta, Mihaela!

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

xana

10780 puncte

Constelatialeu

8670 puncte

mirela0911

8300 puncte

MotanLaOale

6070 puncte

RuxyRux

5270 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Supa crema de legume cu smantana si crutoane