Supa crema de dovlecei cu chorizo

de Oana in Supe, 2 Iul 2015 | 2319 vizualizari

 

Perfecta pentru pranz! 

 

INGREDIENTE

    • dovlecei- 2 buc
    • cartofi- 1 buc
    • ceapa- 1 buc
    • tije de telina- 2 buc
    • unt- 30 gr
    • smantana de gatit- 100 ml
    • chorizo- 4 felii
    • sare si piper- dupa gust
    • marar tocat- o lingura
    • menta proaspata- 5 frunzulite
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Supa crema de dovlecei cu chorizo:

  • Curatati cartoful si taiati-l cuburi

  • Indepartati cotoarele de la dovlecel si taiati-l cuburi, cu tot cu coaja

  • Puneti la fiert in 2 litri de apa cartofii, dovleceii, ceapa si tijele de telina taiate rondele

  • Lasati sa fiarba pana se inmoaie, apoi scurgeti supa de legume intr-un castron

  • Puneti legumele in blenderul Oster Delighter, adaugati cubuletul de unt, smanatana incalzita, sare si piper dupa gust si mixati, adaugand supa de legume, putin cate putin, pana ajungeti la consistenta dorita.

  • La final adaugati maratul si menta tocate marunt

  • Taiati chorizo in fasii subtiri si trageti-le putin la tigaie cu cateva picaturi de ulei

  • Serviti supa crema de dovlecei cu fasii de chorizo si crutoane.

Daca ti-a placut reteta noastra "Supa crema de dovlecei cu chorizo" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (14)

Xandrinne 1

18.12.2015, 18:42

Minunata!

Ancutsa 1

07.09.2017, 11:09

Taaare buna!

Oana 1

12.09.2017, 12:20

E excelenta, Mihaela!

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

oanapl

5787 puncte

Constelatialeu

4623 puncte

Rocsi

3769 puncte

Mitinita

3458 puncte

Gherca Daniela

2879 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Hamburger
  • 23

    J

  • 24

    V

  • 25

    S

  • 26

    D

  • 27

    L

  • 28

    MA

  • 29

    MI

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Supa crema cu tarhon