Supa crema de dovlecei cu chorizo

de Oana in Supe, 2 Iul 2015 | 3388 vizualizari

 

Perfecta pentru pranz! 

 

INGREDIENTE

    • dovlecei- 2 buc
    • cartofi- 1 buc
    • ceapa- 1 buc
    • tije de telina- 2 buc
    • unt- 30 gr
    • smantana de gatit- 100 ml
    • chorizo- 4 felii
    • sare si piper- dupa gust
    • marar tocat- o lingura
    • menta proaspata- 5 frunzulite
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Supa crema de dovlecei cu chorizo:

  • Curatati cartoful si taiati-l cuburi

  • Indepartati cotoarele de la dovlecel si taiati-l cuburi, cu tot cu coaja

  • Puneti la fiert in 2 litri de apa cartofii, dovleceii, ceapa si tijele de telina taiate rondele

  • Lasati sa fiarba pana se inmoaie, apoi scurgeti supa de legume intr-un castron

  • Puneti legumele in blenderul Oster Delighter, adaugati cubuletul de unt, smanatana incalzita, sare si piper dupa gust si mixati, adaugand supa de legume, putin cate putin, pana ajungeti la consistenta dorita.

  • La final adaugati maratul si menta tocate marunt

  • Taiati chorizo in fasii subtiri si trageti-le putin la tigaie cu cateva picaturi de ulei

  • Serviti supa crema de dovlecei cu fasii de chorizo si crutoane.

Daca ti-a placut reteta noastra "Supa crema de dovlecei cu chorizo" nu uita sa-i faci un review.

TOP
utilizatori

Rocsi

317 puncte

mihaelar63

275 puncte

Lau

Lau 9

272 puncte

Sidy

226 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Supa crema de rosii cu porumb si parmezan