Supa de pui cu galuste de gris

de Alexandra Burz in Supe, 31 Oct 2013 | 1695 vizualizari

 

O mancarica usoara si sanatoasa, savurata de cei mici, devorata de adulti :)

 

INGREDIENTE

  • 2 pulpe de pui intregi
  • 5-6 morcovi
  • 3 parunjei
  • o jumatate telina
  • o ceapa mica
  • o jumatate caralaba
  • 2 oua
  • 250-300 gr gris
  • patrunjel verde
  • 4-5 l apa
  • delicat
  • sare
Portii: 10
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Supa de pui cu galuste de gris:

Se spala bine pulpele si se taie bucati


Se curata si se spala bine legumele, dupa care se taie in functie de preferinta


Intr-o oala se pun pulpele, legumele si apa si se dau la fiert pt aproximativ 30 minute


Dupa aproximativ 15 minute se adauga delicatul si sare dupa gust


Se verifica sa fie fiarte legumele si carnea, se strecoara supa


Intr-un bol separat se mixeaza ouale cu un praf de sare, adaugandu-se treptat grisul pana se formeaza o smantana groasa


Se pune supa inapoi pe foc, iar cand este fierbinte se pun galustele cu o lingura umezita, formate din compozitia obtinuta anterior


Se mai da la foc aprox 15-20 minute, turnandu-se din cand in cand putina apa rece peste galuste.


Se decoreaza cu patrunjel tocat

 

TIPS-URI

1

din carne si legume se poate face o salata biof sau morcovii si carne ii puteti pune din nou in supa

Daca ti-a placut reteta noastra "Supa de pui cu galuste de gris" nu uita sa-i faci un review.

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (6)

Rocsi 1

31.10.2013, 19:02

MotanLaOale 1

31.10.2013, 20:32

Alexandra Burz 1

02.11.2013, 09:22

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Gherca Daniela

9340 puncte

Rocsi

6940 puncte

mirela0911

5940 puncte

Lau

Lau 9

5410 puncte

RODIMUR

4800 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Desert prajitura Lamaita

de RODIMUR 4

ieri la 23:50

Pilaf cu legume

de RODIMUR 4

ieri la 22:46

Desert cu visine si iaurt

de GeorgiG 5

ieri la 20:43

RETETA RECOMANDATA
Supa de pui cu galuste