Supa de gaina cu galuste de gris

de Aletta in Supe, 26 Sep 2015 | 1024 vizualizari

 

Calitatea pozelor nu este extraordinara dar a iesit o supa foarte gustoasa,datorita gainei de casa.

 

INGREDIENTE

  • spatele si pulpa unei gaini sau pui de casa
  • 2 morcovi
  • 1 pastarnac
  • jumatate de bucata de telina
  • un cartof mic
  • patrunjel verde proaspat
  • Delikat 'Bulgarasi de Savoare''
  • o ceapa

Pentru galustele de gris:

  • 4 linguri de gris
  • 2 oua
Portii: 6
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Supa de gaina cu galuste de gris:

Se spala bine spatele si pulpa gainii.


Se pune apa rece in oala la fiert cu un praf de sare.


Se pun bucatile de carne si se lasa pana fac spuma.Se i-a jos cu o lingura gaurita.


Se pun legumele curatate si spalate. Se pun condimentele.


Se fierb la foc mic aproximativ 1 h 30 minute.


Galustele de gris:


Ouale se bat spuma cu un praf de sare si piper apoi se adauga in ploaie grisul,omogenizand bine.


Se scot legumele din supa si se adauga cu lingura din compozitie pentru galuste,lasand sa mai fiarba cateva minute.


Se serveste cald!


 

TIPS-URI

1

Galustele de gris se stropesc cu apa rece.( Rocsi)

Daca ti-a placut reteta noastra "Supa de gaina cu galuste de gris" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Kuvings Romania Crockpot Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Breville Romania Ozen Romania
Kuvings Romania Crockpot Romania Breville Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Ozen Romania

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (9)

-Licurici- 1

27.09.2015, 10:27

Tare buna e!

Gicuta69 1

28.09.2015, 14:34

Aletta 1

28.09.2015, 17:14

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

xana

10780 puncte

Constelatialeu

8670 puncte

mirela0911

8300 puncte

MotanLaOale

6070 puncte

RuxyRux

5270 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Fasole batuta
  • 19

    D

  • 20

    L

  • 21

    MA

  • 22

    MI

  • 23

    J

  • 24

    V

  • 25

    S

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Placinta cu ton, ardei și masline

de oanapl 6

ieri la 23:43

Negresa de post cu nuci

ieri la 17:52

Cartofi la grill, cu spanac și usturoi

de RODIMUR 5

ieri la 17:43

Placinta impletita cu branza, pere și mere

de oanapl 6

ieri la 16:16

Salată de cartofi, cu ton și măsline

de RODIMUR 5

ieri la 15:47

RETETA RECOMANDATA
SUPA DE PEPENE CU MENTA