Supa limpede de pui cu galuste

de Miha in Supe, 21 Iun 2009 | 8864 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 800 g carne de pui
  • 2 cepe
  • 1 morcov
  • 1 pastarnac
  • 1 bucata telina
  • 1 radacina patrunjel
  • patrunjel verde
  • sare dupa gust
  • Pentru galuste:
  • 1 ou
  • 4-5 linguri gris (cat sa iasa o compozitie moale,dar consistenta)
Portii: 4
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Supa limpede de pui cu galuste:

Se pune carnea la fiert,se spumuieste de cateva ori si se lasa sa fiarba la foc mic,punand o parte din sare.

Zarzavatul se pune cand carnea este fiarta pe jumatate.Se mai pot adauga si alte legume fata de ceea ce am pus eu,in functie de ceea ce va place:cartofi,gulie,conopida etc.

Cand carnea si legumele au fiert,se scot din supa,iar aceasta se strecoara.

Oul il batem bine cu un praf de sare,apoi adaugam grisul in ploaie,cat sa iasa o compozitie moale,dar consistenta,asa cum spuneam mai sus. :)

Cu o lingurita uda,luam din compozitie si punem in supa clocotind. Se fierb cateva minute,pana incep galustele sa se ridice la suprafata si au o consistenta pufoasa.

Se serveste fierbinte,cu verdeata tocata marunt.

Daca ti-a placut reteta noastra "Supa limpede de pui cu galuste" nu uita sa-i faci un review.

TOP
utilizatori

Rocsi

317 puncte

mihaelar63

275 puncte

Lau

Lau 9

272 puncte

Sidy

226 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Supa-crema de pui