Supa crema de legume

de susu in Supe/Ciorbe, 23 Feb 2010 | 2323 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1.5 l apa
  • 4 morcovi
  • 1 pastarnac
  • 1 patrunjel
  • 1 telina
  • 2 cepe
  • 1 ardei gras
  • 3-4  cartofi
  • 2-3 buchetele conopida
  • 1 dovlecel
  • 1 mana mazare
  • cateva ciuperci
  • lapte
  • 100 gr unt
  • Patrunjel
  • Crutoane
  • Smantana  
Portii: 6
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Supa crema de legume:

Legumele se curata, se spala si se taie bucati mai mici. Se pune pe foc apa cu sare, piper, vegeta si cand da in clocot se adauga telina, albitura, morcovii si cartofii. Cand sunt pe jumatate fierte se adauga si restul legumelor. Cand sunt complet fierte se scot si se pun in blender. Se amesteca piureul de legume cu apa in care au fiert, unt si se subtiaza cu lapte dupa gust. Crutoanele se fac din paine un pic mai veche sa se poata taia. Se taie cuburi se se stropesc cu ulei de masline. Se aseaza in tava de la cuptor si se pun cubulete de unt. Se lasa pana se rumenesc putin.Se serveste cu patrunjel, smantana si crutoane.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Supa crema de legume" nu uita sa-i faci un review.

Recomandari electrocasnice

Panini Maker

- 12 %
249.99 lei
219.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (1)

Teo 1

23.02.2010, 21:54

lasa pt. mine doar legumele, smantana mai intr-o parte; in rest toate bune si la locul lor!

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

6130 puncte

AnaDavid

5540 puncte

Constelatialeu

5390 puncte

oanapl

5240 puncte

mihaelar63

5040 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
RETETA RECOMANDATA
Ciorba cu ciolan de porc