Supa " crema" de legume cu fasole verde

de daniastefania in Supe, 8 Iul 2015 | 1399 vizualizari

 

Nu e chiar o supa crema, intrucat nu e asa groasa, e lichida ca o supa, dar cremoasa. E o supa foarte buna si chiar daca mie nu- mi place fasolea verde am mancat. E prima data cand fac asa supa, si mi-a placut. Sper sa va placa si voua.

 

INGREDIENTE

  • 2 morcovi
  • 2 cartofi
  • 1 ceapa
  • 300 gr fasole verde
  • 100 gr broccoli
  • 1 lingura sos de rosii
  • Sare
  • Piper
  • Smantana pentru servit
Portii: 8
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Supa " crema" de legume cu fasole verde:

Curatam ceapa, o spalam si o tocam. Curatam morcovii si cartofii si ii taiem cubulete. (Punem fiecare morcov si cartof in alt vas). Punem intr-o oala putin ulei, o punem pe foc si calim ceapa 3 minute. Adaugam un morcov si un cartof taiate cubulete si broccoli. Le calim 4 minute. Condimentam si adaugam un litru de apa. Fierbem pana se inmoaie legumele. Intr-un alt vas punem la fiert cu 500 ml apa, morcovul si cartoful ramas ( taiate cubulete) si fasolea verde curatata si rupta in bucati mai mici. Condimentam. Cand au fiert legumele din primul vas ( cel cu broccoli), turnam totul in blender si le blenduim ca la supa crema, doar ca e mai subtire, fiind mai mult lichid. Punem supa din nou pe foc si adaugam legumele cu tot cu lichid din al doilea vas. Si acestea trebuie sa fie fierte. Adaugam o lingura de sos de rosii. Gustam, potrivim de sare si piper si lasam sa mai dea un clocot. Si gata supica! Servim cu smantana! E tare buna! Pofta mare!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Supa " crema" de legume cu fasole verde" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (8)

Aletta 1

08.07.2015, 21:44

Asta e buna pe caldura asta..

Bya Ralu 1

08.07.2015, 22:33

MotanLaOale 1

10.07.2015, 09:05

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

8600 puncte

RODIMUR

8000 puncte

Constelatialeu

7270 puncte

mirela0911

6410 puncte

gaby_gabytza

5600 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Ciorba de porc cu zeama de varza
  • 11

    L

  • 12

    MA

  • 13

    MI

  • 14

    J

  • 15

    V

  • 16

    S

  • 17

    D

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Paste cu carne de pui in sos de rosii si ardei

pe 15.02 la 19:41

Clătite Choco Kebab

de RODIMUR 5

pe 15.02 la 19:33

Tocana de cartofi cu scarita de porc afumata

de Adi 4

pe 15.02 la 19:16

Snitel sarbesc cu Kajmak / Karađorđeva Steak

pe 15.02 la 18:21

RETETA RECOMANDATA
Supa de pipote si inimi