Supa crema de linte

de nadiuta123 in Supe, 31 Ian 2012 | 3438 vizualizari

 

Este un fel usor de mancare si de post!

 

INGREDIENTE

  • 2 cani linte,
  • 2 morcovi,
  • 1 cartof,
  • 1 ceapa mare,
  • 2 catei usturoi,
  • 2 linguri otet,
  • o cescuta ulei de masline
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Supa crema de linte:

Am lasat lintea la inmuiat pentru o ora dupa ce am spalat-o in cateva ape. Se curata si se toaca marunt legumele . Intr-o olala se pune apa un pic sarata la fiert si cand incepe sa clocoteasca se adauga lintea si legumele sa fiarba impreuna. Se adauga si uleiul si otetul si se lasa sa fiarba bine. Dupa ce toate au fiert se strecoara . Lintea impreuna cu zarzavatul se baga in blender si se paseaza .In acceasi oala in care a fiert se pune piureul de linte si se adauga zeama in care a fiert lasand in 10 -15 minute sa fiarba la foc mic. Se serveste cu verdeata si crutoane. Este o supa delicoasa si de post cine posteste. 

 

TIPS-URI

1

Se servesc cu crutoane si verdeata !

Daca ti-a placut reteta noastra "Supa crema de linte" nu uita sa-i faci un review.
Kuvings Romania Crockpot Romania Babyliss Romania Breville Romania DirtDevil Romania Ozen Romania
Kuvings Romania Crockpot Romania Breville Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Ozen Romania

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (6)

nadiuta123 1

01.02.2012, 12:50

va multumesc frumos !

mihaelar63 1

02.02.2012, 01:52

Ce verde frumos

oana_pisicutza16 1

15.04.2012, 23:23

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Lau

Lau 9

13340 puncte

oanapl

9380 puncte

Rocsi

5980 puncte

vasimur

4160 puncte

mirela0911

4100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Tarta cu branzeturi grecesti
  • 13

    L

  • 14

    MA

  • 15

    MI

  • 16

    J

  • 17

    V

  • 18

    S

  • 19

    D

Black Friday Oster Romania
RETETA RECOMANDATA
Supa crema de dovleac