Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult
Imi plac foarte multe supele crema. Astazi am combinat mazarea cu dovlecei.
Curatam ceapa si telina si le taiem in bucati potrivite.
Intr-o oala cu putina apa care fierbe adaugam putina sare, ceapa, telina, mazarea si creanga de cimbru. Fierbem 10 minute, apoi adaugam dovleceii descojiti si taiati cuburi mai mari.
Cand legumele s-au inmuiat, mixam bine compozitia, adaugam piper, oregano, sare dupa gust si completam cu apa cat este nevoie. Dam cateva clocote, apoi adaugam smantana si omogenizam. Lasam sa se infierbante, fara a mai da in clocot.
Servim supa crema cu paine prajita.
1
piuteti folosi mazare proaspata
Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult