Supa de gaina ...adevarata

de diaconta in Supe, 8 Mai 2011 | 6665 vizualizari

 

Cum am intrat in posesia unei gaini crescuta la tara,deci una adevarata,am facut o supica cu taietei delicioasa.Imi plac si ciorbele,dar parca tot supica asta e mai buna.

 

INGREDIENTE

  • gaina (tacamul care se pune la supa)
  • morcovi
  • gulie
  • radacina de patrunjel
  • telina
  • ceapa uscata
  • sare,boabe de piper
  • apa bineinteles
  • patrunjel
  • taietei
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Supa de gaina ...adevarata:

Pentru supa am folosit doar cosul si aripioarele gainii,e suficient pentru o supa.

Carnea se spala si se pune la fiert in apa cu sare,la foc foarte mic pentru ca supa sa nu se tulbure.O mai "spumuim" din cand in cand.Se curata si zarzavatul si se adauga la supa.

Se mai potriveste de sare daca este cazul.Cand sunt fierte,se ia de pe foc si se strecoara.

Taieteii se fierb in apa cu putina sare.Se mai lasa putin in apa dupa ce au fiert.Apoi se strecoara si se pun in supa.Deasupra se presara patrunjel taiat.

Pofta buna!!!

Daca ti-a placut reteta noastra "Supa de gaina ...adevarata" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (42)

diaconta 1

22.04.2012, 14:47

Cocolina multumesc

christyansen 1

06.11.2014, 17:12

f buna bv bv bv bv bv

diaconta 1

06.11.2014, 19:15

Christyansen,asa este.O prefer tuturor supelor.

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Reteta gustoasa de pasca fara aluat, cu fistic si fulgi de ciocolata

ieri la 12:38

Prajitura cu banane si mere - Un desert rapid si aromat

de oanapl 7

pe 14.04 la 21:13

Reteta de desert rapid cu mandarine si ciocolata

pe 14.04 la 14:24

Reteta de bruschete savuroase cu carnea ramasa

pe 14.04 la 11:37

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Supa rosie, de gaina taraneasca:)