Supa de gaina ...adevarata

de diaconta in Supe, 8 Mai 2011 | 4260 vizualizari

 

Cum am intrat in posesia unei gaini crescuta la tara,deci una adevarata,am facut o supica cu taietei delicioasa.Imi plac si ciorbele,dar parca tot supica asta e mai buna.

 

INGREDIENTE

  • gaina (tacamul care se pune la supa)
  • morcovi
  • gulie
  • radacina de patrunjel
  • telina
  • ceapa uscata
  • sare,boabe de piper
  • apa bineinteles
  • patrunjel
  • taietei
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Supa de gaina ...adevarata:

Pentru supa am folosit doar cosul si aripioarele gainii,e suficient pentru o supa.


Carnea se spala si se pune la fiert in apa cu sare,la foc foarte mic pentru ca supa sa nu se tulbure.O mai "spumuim" din cand in cand.Se curata si zarzavatul si se adauga la supa.


Se mai potriveste de sare daca este cazul.Cand sunt fierte,se ia de pe foc si se strecoara.


Taieteii se fierb in apa cu putina sare.Se mai lasa putin in apa dupa ce au fiert.Apoi se strecoara si se pun in supa.Deasupra se presara patrunjel taiat.


Pofta buna!!!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Supa de gaina ...adevarata" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Kuvings Romania Crockpot Romania Babyliss Romania Breville Romania DirtDevil Romania Ozen Romania
Kuvings Romania Crockpot Romania Breville Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Ozen Romania

Recomandari electrocasnice

Caserola vidare 2.366 L

- 35 %
199.99 lei
129.99 lei

Mixer compact cu bol

- 60 %
499.99 lei
199.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (42)

diaconta 1

22.04.2012, 14:47

Cocolina multumesc

christyansen 1

06.11.2014, 17:12

f buna bv bv bv bv bv

diaconta 1

06.11.2014, 19:15

Christyansen,asa este.O prefer tuturor supelor.

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Lau

Lau 9

13340 puncte

oanapl

9380 puncte

Rocsi

5980 puncte

vasimur

4160 puncte

mirela0911

4100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Tarta cu branzeturi grecesti
  • 13

    L

  • 14

    MA

  • 15

    MI

  • 16

    J

  • 17

    V

  • 18

    S

  • 19

    D

Black Friday Oster Romania
RETETA RECOMANDATA
Supa rosie, de gaina taraneasca:)