Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult
Spalam pieptul si il taiem bucatele circa 2 cm si punem la fiert.
Spalam legumele si incepem sa le tocam:morcovul l-am taiat rondele,restul legumelor le-am taiat cubulete marunte(cartoful l-am taiat putin mai mare).Le adaugam peste carne,dupa ce a fiert putin.Le lasam sa fiarba.Adaugam sare.
Rosiile le decojim de coaja si le taiem cubulete si il adaugam la urma dupace s-a fiert toate legumele.Punem si uleiul si mai lasam sa fiarba pana se inmoaie si rosia.Punem si patrunjelul tocat marunt si sare daca mai este necesar..!!!
Pofta mare!!!!!!
Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult