Supa crema de morcov

de Sabina in Mancare copii, 23 Mai 2009 | 8184 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 3-4 morcovi
  • 1 ceapa rosie
  • 1 telina mica
  • 2 rosii
  • 2 linguri ulei de masline
  • patrunjel
  • sare, piper
Portii: 4
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Supa crema de morcov:

Curatam legumele-morcovii si ceapa, le taiem cubulete si le punem la fiert cu un praf de sare. Rosii le curatam de coaja si le dam pe razatoare, obtinem astfel un suc de rosii foarte gustos. Dupa ce legumele s au fiert, le scoatem si le pasam cu furculita sau le mixam la robot, apoi adaugam amestecul obtinut in apa in care au fiert legumele. Adaugam si sosul de rosii, cele doua linguri de ulei de masline si condimentam cu sare si piper. Mai lasam sa fiarba aproximativ un sfert de ora. Supa este dulce, doar are mult morcov, insa este foarte gustoasa.

La final adaugam patrunjel.

Daca ti-a placut reteta noastra "Supa crema de morcov" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (4)

Roda 1

08.06.2009, 20:34

Da, asa trebuie sa arate o supa-crema de morcovi, cu ei pasirati , nu intregi.Iar daca servesti cu crutoane putin prajite in ulei sau unt, supa-crema isi va imbunatati gustul.Incearca!

adry88 1

20.05.2011, 12:22

gaby_gabytza 1

16.09.2011, 18:14

COMENTEAZA

TOP
utilizatori

Rocsi

317 puncte

mihaelar63

275 puncte

Lau

Lau 9

272 puncte

Sidy

226 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
File de cod cu zucchini