Supa crema de ou

de katty in Supe, 11 Sep 2018 | 2988 vizualizari

 

Provocarea GastroArt

 

INGREDIENTE

  • 300 gr carne de pui cu os (spate)
  • piper boabe
  • 2 foi de dafin
  • 4 galbenusuri
  • sare
  • piper alb
  • busuioc uscat
  • 100 gr smantana 30% grasime
  • 50gr parmezan ras
  • frunze de busuioc proaspat pentru decor
  • crutoane pentru servit
Portii: 3
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Supa crema de ou:

Carnea de pui spalata si portionata se pune la fiert  in apa rece cu putina sare, piper boabe si foile de dafin. Se spumeaza si se fierbe la foc mic pana carnea este moale. Se strecoara si se pastreaza zeama. Vom avea nevoie de aproximativ 500 ml zeama.

Intr-o oala cu fund dublu punem galbenusurile si un praf de sare. Incepem sa amestecam cu un tel para turnand cate putina supa de pui calduta pana adaugam toata supa. Adaugam piperul, busuiocul si punem la foc mic, amestecand constant pana supa crema se leaga. Luam de pe foc, adaugam smantana si amestecam energic.Punem din nou pe foc amestecand continuu pana se infierbanta fara a clocoti.

Turnam supa crema in boluri, punem deasupra parmezanul ras, frunzele proaspete de busuioc si servim imediat cu crutoane.

Daca ti-a placut reteta noastra "Supa crema de ou" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (11)

kytz 1

13.09.2018, 09:18

O rețetă interesantă! Sigur a fost o supă foarte fină!

dantes 1

13.09.2018, 10:21

oanapl 1

16.09.2018, 23:29

Interesanta reteta!

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Supa din rasol de vitel, cu galuste de gris