Supa picanta cu taitei din orez

de Valclaudia in Supe, 1 Dec 2015 | 747 vizualizari

 

mancare de post

 

INGREDIENTE

  • 1 ceapa rosie (potrivita ca marime)
  • 2 linguri ulei de masline
  • 100 gr. taitei chinezesti din orez
  • 1/2 borcan radacinoase pentru ciorbe (telina, morcov, pastarnac, patrunjel)
  • sare si piper dupa gust
  • mix din boabe de piper dupa gust
  • 1 lingurita bobite de mustar
  • 2 linguri pasta de tomate
  • patrunjel verde
  • cca 1 l apa plata
Portii: 6
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Supa picanta cu taitei din orez:

Curatam ceapa, o spalam si o tocam marunt.


Punem ceapa tocata in oala impreuna cu 2 linguri ulei de masline, o lasam 2-3 minute la sotat la foc mic.


Adaugam zarzavatul pentru ciorbe, apoi 1l apa plata, aszonam cu sare si piper dupa gust, adaugam bobitele de mustar, mixul din boabe de piper si lasam sa fiarba supa la foc potrivit 10 minute.


Adaugam taiteii si fierbem supa alte 15 minute.


Diluam pasta de tomate cu putina apa, turnam apoi sosul obtinut in supa si mai lasam sa dea cateva clocote.


Presaram patrunjel verde, oprim focul, lasam cateva minute oala acoperita sa se intrepatrunda aromele si servim.


Pofta buna!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Supa picanta cu taitei din orez" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (12)

Zamfira 1

01.12.2015, 17:25

Interesanta, de retinut!!!!!

miki_a 1

02.12.2015, 11:32

Immm...picanta...sigur imi place!

Gicuta69 1

03.12.2015, 08:47

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

Lau

Lau 9

13340 puncte

oanapl

9380 puncte

Rocsi

5980 puncte

vasimur

4160 puncte

mirela0911

4100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Dorada regala prajita la tigaie
  • 14

    MA

  • 15

    MI

  • 16

    J

  • 17

    V

  • 18

    S

  • 19

    D

  • 20

    L

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Supa crema de morcovi si cartofi cu crutoane (de post)