Supa de pui si ciuperci cu smantana

de ANCA in Supe, 5 Noi 2010 | 7235 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500 g ciuperci proaspete
  • un pachet de aripioare de pui
  • 2 morcovi
  • o telina medie
  • o ceapa
  • albitura (pastarnac, patrunjel)
  • un ardei rosu
  • cimbru
  • 500 g smantana
  • 2 galbenusuri de ou
  • o lamaie
  • sare
  • piper
  • o legatura de patrunjel
Portii: 6
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Supa de pui si ciuperci cu smantana:

Aripioarele se pun la fiert, se spumeaza.


Intr-o tigaie, punem la inabusit ceapa tocata marunt, impreuna cu ardeiul gras taiat cubulete. Dupa cateva minute adaugam si ciupercile feliute, presaram cimbru, putina sare si piper si lasam pe foc cam 5 minute.


In cratita cu aripioare adaugam radacinoasele taiate marunt, le lasam sa clocoteasca putin, apoi punem si ciupercutele.


Intre timp, smantana o amestecam cu 2 galbenusuri de ou, peste care punem un polonic de zeama fierbinte din supa si amestecam din nou rapid.


Cand legumele sunt fierte, adaugam in supa si smantana, amestecam bine si lasam sa dea cateva clocote, apoi dregem supa cu sare, piper, zeama de la o lamaie si punem patrunjelul tocat.


A fost minunata!!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Supa de pui si ciuperci cu smantana" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Crockpot Express

- 30 %
999.99 lei
699.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (12)

ANCA 1

07.11.2010, 13:29

stiu ca tu nu le ai cu ciupercile, dar daca sotului ii plac, va fi o reusita!

La Ancuta 1

07.11.2010, 21:44

cred ca e tare buna

vanilla 1

09.11.2010, 16:29

SUPER!!!!

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

 merisor

9810 puncte

RODIMUR

8220 puncte

Rocsi

5000 puncte

mirela0911

4940 puncte

 Adi

4000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Conopidă împănată cu cașcaval, la cuptor

de RODIMUR 5

ieri la 21:07

Briose cu banane

ieri la 14:00

Ciorba de perisoare a la grec

ieri la 13:03

Salata Curcubeu

de RODIMUR 5

ieri la 00:52

RETETA RECOMANDATA
Supa turceasca de ciuperci - Mantar Corbasi