Supa de pui si ciuperci cu smantana

de ANCA in Supe, 5 Noi 2010 | 5551 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500 g ciuperci proaspete
  • un pachet de aripioare de pui
  • 2 morcovi
  • o telina medie
  • o ceapa
  • albitura (pastarnac, patrunjel)
  • un ardei rosu
  • cimbru
  • 500 g smantana
  • 2 galbenusuri de ou
  • o lamaie
  • sare
  • piper
  • o legatura de patrunjel
Portii: 6
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Supa de pui si ciuperci cu smantana:

Aripioarele se pun la fiert, se spumeaza.


Intr-o tigaie, punem la inabusit ceapa tocata marunt, impreuna cu ardeiul gras taiat cubulete. Dupa cateva minute adaugam si ciupercile feliute, presaram cimbru, putina sare si piper si lasam pe foc cam 5 minute.


In cratita cu aripioare adaugam radacinoasele taiate marunt, le lasam sa clocoteasca putin, apoi punem si ciupercutele.


Intre timp, smantana o amestecam cu 2 galbenusuri de ou, peste care punem un polonic de zeama fierbinte din supa si amestecam din nou rapid.


Cand legumele sunt fierte, adaugam in supa si smantana, amestecam bine si lasam sa dea cateva clocote, apoi dregem supa cu sare, piper, zeama de la o lamaie si punem patrunjelul tocat.


A fost minunata!!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Supa de pui si ciuperci cu smantana" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (12)

ANCA 1

07.11.2010, 13:29

stiu ca tu nu le ai cu ciupercile, dar daca sotului ii plac, va fi o reusita!

La Ancuta 1

07.11.2010, 21:44

cred ca e tare buna

vanilla 1

09.11.2010, 16:29

SUPER!!!!

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

Oana

8060 puncte

AlexTeacher

7030 puncte

Rocsi

6130 puncte

AnaDavid

5540 puncte

Constelatialeu

5390 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Peltea de gutui

de RODIMUR 4

ieri la 21:06

Desert prajitura rasturnata cu prune

de Oana 8

ieri la 14:06

Desert clatite pufoase cu ciocolata

de Oana 8

ieri la 13:52

RETETA RECOMANDATA
Supa crema de ciuperci cu smantana si crutoane