Supa crema de porumb

de divainbucatarie in Supe, 5 Noi 2010 | 2112 vizualizari

 

Daca va plac supele “exotice”, cu gust dulceag, va recomand aceasta supa. Se face in 10 minute si aveti ocazia sa schimbati meniul obisnuit.

 

INGREDIENTE

  • 1 ceasca de unt topit
  • 6 felii de bacon
  • 2 cutii de conserve porumb
  • 2 catei de ustoroi tocat fin
  • 150 ml lapte
  • 200 ml smantana
  • praf curry – dupa gust
  • sare – dupa gust
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Supa crema de porumb:

Intr-o tigaie punem untul si calim baconul. Cand acesta s-a rumenit il scoatem din tigaie si tot aici calim porumbul din conserva. Adaugam usturoiul tocat fin si amestecam pentru a se intrepatrunde aromele – eu l-am lasat mai mare acum pentru ca am vrut sa testez daca obtin acelasi rezultat (daca il eliminati inainte sa dati prin blender compozitia aproape la fel). Punem smantana si laptele, si lasam sa fiarba 2 minute. Saram si dam la parte de pe foc. Turnam in blender si mixam compozitia. Punem in castron si decoram cu baconul prajit, praf de curry si chilli. Pofta buna!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Supa crema de porumb" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (4)

lia maria 1

05.11.2010, 12:46

sunt prima imi placeeste foarte gustoasa

lia maria 1

05.11.2010, 12:47

na ca mi-a luat-o silviainainte

divainbucatarie 1

06.11.2010, 09:59

multumesc, e foaret buna, trebuie sa o incercati!

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

RODIMUR

15690 puncte

anca_rm

7240 puncte

mihaelar63

5590 puncte

Rocsi

5000 puncte

Andreea Caroline

4400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Dovlecei la borcan pentru iarna
  • 20

    J

  • 21

    V

  • 22

    S

  • 23

    D

  • 24

    L

  • 25

    MA

  • 26

    MI

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Supa de pui cu galuste