Supa crema de ridichi albe

de sisterskitchen in Supe, 5 Oct 2016 | 540 vizualizari

 

Asa cum va spuneam pe pagina noastra de Facebook, odata cu inceputul toamnei deschidem sezonul supelor. Nu conteaza ce fel de supa, important este sa ne incalzeasca in zilele ploioase si sa ne asigure necesarul de vitamine.  Si cum zilele trecute am avut noroc si am gasit in piata  ridichi albe, ne-am gandit sa le transformam intr-o supa crema. Am mai adaugat cateva legume si am servit cu fasii de pui copt, ramas de la cina.  Daca nu-i adaugati nici smantana si nici unt, este ideala pentru zilele in care se tine post

 

INGREDIENTE

  • 2 ridichi albe
  • 1 cartof
  • jumate de zucchinni
  • 1 tija apio
  • 1 bucatica de praz
  • sare,
  • piper,
  • ulei de masline extravirgin
  • 1,5 l supa de legume
  • smantana (depinde daca tineti post)
  • 1 varf de cutit de unt – optional
Portii: 3
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Supa crema de ridichi albe:

1. Legumele se spala, se curata si se taie in cubulete sau rondele.


2. Noi am optat pentru a fierbe direct toate legumele, dar daca vreti puteti incepe prin a cali o ceapa, prazul si tija de telina, dupa care se pun toate ingredientele la fiert intr-un litru si jumatate de supa de legume.


3. Cand legumele au fiert, scurgem supa (dar o pastram) si le pasam cu un blender, adaugand supa in care au fiert, pana obtinem consistenta dorita. Potrivim de sare si piper si adaugam untul. Se serveste cu crutoane si in cazul nostru cu fasii de pui ramase de la cina.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Supa crema de ridichi albe" nu uita sa-i faci un review.

Recomandari pentru tine si casa ta

Caserola vidare 2.366 L

- 20 %
199.99 lei
159.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (6)

Gherca Daniela 1

06.10.2016, 15:47

mirela0911 1

06.10.2016, 21:33

Interesant!

noiinbucatarie 1

06.10.2016, 22:00

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mihaelar63

10710 puncte

RODIMUR

9990 puncte

noiinbucatarie

6740 puncte

oanapl

6150 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

File de somon cu sos de mustar
  • 13

    S

  • 14

    D

  • 15

    L

  • 16

    MA

  • 17

    MI

  • 18

    J

  • 19

    V

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Supa de pui cu taitei