Supa crema de rosii si crutoane

de meosiris in Supe, 23 Mar 2011 | 4758 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2 conserve mari de rosii in sos
  • 1 morcov
  • 1/2 telina
  • 1 pastarnac
  • 1 ceapa
  • 1 ardei gras verde
  • 1 pahar apa(200ml)
  • sare, piper
  • crutoane.

 

Portii: 6
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Supa crema de rosii si crutoane:

Curatam si spalam bine legumele, apoi le taiem cubulete mici. Calim ceapa in putin ulei iar cand incepe sa prinda o culoare maro, adaugam un pahar de apa si rosiile cu tot cu sos din conserva. Peste acest amestec adaugam si celelalte legume taiate marunt si lasam totul pe foc potrivit, amestecand din cand in cand.


Verificam legumele daca sunt fierte. Daca totul e gata, luam oala de pe foc si bagam blenderul in actiune astfel incat sa maruntim toate legumele.


Supa se serveste alaturi de cateva crutoane si un fir de patrunjel. Cine doreste poate adauga si o lingura de smantana...iese delicios! Va urez pofta buna!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Supa crema de rosii si crutoane" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Mixer compact cu bol

- 27 %
499.99 lei
364.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (40)

Corinuta 1

26.05.2011, 21:01

La multi aniiii!

Bucataras 1

26.05.2011, 23:56

La multi ani, Iulia!

Krystyan Trendy 1

07.12.2013, 14:57

foarte buna supa

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Gherca Daniela

9340 puncte

Rocsi

6940 puncte

mirela0911

5940 puncte

Lau

Lau 9

5410 puncte

RODIMUR

4800 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
RETETA RECOMANDATA
Supa de pipote si inimi