Supa crema de spanac cu cartofi.(de post)

de lilik in Supe, 25 Noi 2012 | 5893 vizualizari

 

Este o supa sanatoasa si f gustoasa,iar daca nu tineti post merge de minune cu iaurt sau smantana.

 

INGREDIENTE

  • 500 gr spanac
  • 3 cartofi
  • 1 ceapa rosie
  • 2 catei de usturoi
  • sare,piper
  • 3-4 linguri ulei de masline
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Supa crema de spanac cu cartofi.(de post):

Curatam ceapa si o tocam marunt impreuna cu usturoiul,apoi le punem la calit cu cele 4 linguri de ulei de masline.Cand devin usor maronii punem spanacul si cartofii taiati cubulete,mai calim putin si acoperim cu apa(sau supa vegetala).

Lasam sa fiarba la foc mic pana cartofii sunt fierti,apoi cu blenderul vertical pasam.

Potrivim de sare si piper si mai lasam sa dea 2-3 clocote.

Servim supa calda cu crutoane,un fir de ulei extravirgin de masline si putin piper.

Daca ti-a placut reteta noastra "Supa crema de spanac cu cartofi.(de post)" nu uita sa-i faci un review.

Recomandari pentru tine si casa ta

Crockpot Express

- 40 %
999.99 lei
599.99 lei

COMENTARII (20)

ANNA_46 1

26.11.2012, 01:13

Super buna supica

alba_zori 1

26.11.2012, 16:51

si eu sunt o iubitoare a spanacului,foarte buna ti-a iesit si frumoasa tare,ce poze frumoase faci acum,felicitari!

Rahela Velicu 1

14.06.2021, 20:42

COMENTEAZA

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Supa de cartofi