Supa crema de sparanghel

de RuxyRux in Supe, 20 Noi 2010 | 2149 vizualizari

 

O supa cu un gust extraordinar( mai ales pentru iubitorii sparanghelului).

 

INGREDIENTE

Avem nevoie de urmatoarele ingrediente:

  • o legatura mare de sparanghel
  • o ceapa
  • trei cartofi
  • un morcov
  • 150 gr smantana
  • 40 gr unt
  • sare dupa gust
  • 2-3 linguri ulei  
Portii: 6
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Supa crema de sparanghel:

Punem intr-o oala la foc putina apa, apoi uleiul, ceapa tocata, morcovul taiat rondele subtiri, cartofii feliati si lasam 5 minute sa fiarba la foc mic, apoi adaugam 1, 5 l apa si lasam sa fiarba bine.

Separat punem la aburi sparanghelul taiat cubulete impreuna cu mugurii si-l lasam pana se inmoaie.

Cand zarzavatul de supa este fiert , il punem la blender impreuna cu sparanghelul si cu zeama din supa si untul si aducem din nou oala pe foc. potrivim de sare, adaugam smantana amestecand cu grija si nu lasam pana la punctul de fierbere. Dam deoparte si servim. Pofta mare

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Supa crema de sparanghel" nu uita sa-i faci un review.

Recomandari electrocasnice

Fierbator Style Black

- 13 %
299.99 lei
259.99 lei

Fierbator Style White

- 13 %
299.99 lei
259.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (1)

ela 1

20.11.2010, 19:24

interesanta reteta

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

oanapl

9990 puncte

Constelatialeu

9580 puncte

Rocsi

5420 puncte

Satisfyyourcravings

5000 puncte

mirela0911

4860 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Valurile Dunarii (Donauwellen)
  • 14

    J

  • 15

    V

  • 16

    S

  • 17

    D

  • 18

    L

  • 19

    MA

  • 20

    MI

RETETA RECOMANDATA
Supa turceasca de linte rosie