Supa imperiala de curcan

de Sylvia in Supe, 3 Aug 2010 | 6023 vizualizari

 

Am vazut de mai multe ori aceasta supa si mereu ma fascina apoi vazand ca e putin mai complicat de o facaut amanam dar ultima data am vazut-o facuta de Nadina :http://www.bucataras.ro/retete/9464/supa-cu-galuste-imperiale.html si m-am decis sa o fac

 

INGREDIENTE

  •  o pulpa de curcan,
  • zarzavaturi pentru supa : telina, pastranac, morcov, ardei, ceapa, sare piper si cateva tije de telina
  • 2 cuburi de legume facute de mine  am mai pus eu
  •  Pentru galuscute eu am pus :
  • 3 oua,
  • 50 grame de unt,
  • 50 grame de faina,
  • 50 grame de gris
  • 50 de grame de parmesan.
  • Eu am adaugat un varf de cutit de bicarbonat dupa reteta mamei ca sa fiu sigura ca ies pufoase . Daca faceti cantitate mare de supa dublati cantitatile.
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Supa imperiala de curcan:

 Preparare: se fierbe carnea si legumele pentru supa, eu le-am fiert in oala sub presiune timp de 30 de minute de cand am inchis supapa.

 Intre timp pregatim galuscutele mixand ouale cu putina sare si apoi adaugand untul moale, grisul, faina si parmesanul. La sfarsit am adaugat putin bicarbonat si am asezat compozitia intr-o tava si am lasat-o la cuptor  pentru 12 minute la 180 de grade.  Am tapetat tava cu unt dar as recomanda hartia de copt pentru ca s-a dezlipit destul de greu, data viitoare voi face cu hartie de copt.

 Am strecurat  supa si am lasat doar morcovul taiat rondele. Am decupat apoi cu o forma de biscuiti galuscutele si le-am mai lasat la fiert in supa 5 minute la foc foarte mic.

  Am pus la sfarsit patrunjel maruntit . Atat supa cat si galuscutele au fost extraordinare, cu o aroma fina de unt si parmezan , m-am indragostit de reteta asta cred ca de acum o sa o fac mai des.

Daca ti-a placut reteta noastra "Supa imperiala de curcan" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (33)

Sylvia 1

06.08.2010, 12:05

Teo esti tare draguta

Sylvia 1

06.08.2010, 12:06

Multumesc de laude, supa asta a mancat-o fara sa comenteze si piticul meu , ii multumesc Nadinei inca o data

Panacris 1

08.02.2015, 11:31

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

TOP
utilizatori

mihaelar63

9443 puncte

katty

7006 puncte

Rocsi

4976 puncte

Constelatialeu

2098 puncte

 Adi

2000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Iahnie de fasole, de post
  • 25

    J

  • 26

    V

  • 27

    S

  • 28

    D

  • 29

    L

  • 30

    MA

  • 01

    MI

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
RETETA RECOMANDATA
Supa de pui cu galuste