Supa crema de sparanghel

de RoxanaIonela in Supe, 20 Feb 2014 | 2147 vizualizari

 

O reteta pe cat de gustoasa atat de sanatoasa!

 

INGREDIENTE

  • 450 gr sparanghel
  • 200 ml lapte
  • 100gr smantana
  • 1 cana supa
  • 1 ceapa verde
  • 2 linguri faina
  • 2 linguri unt
  • sare
  • piper
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Supa crema de sparanghel:

Se curata sparanghelul si se taie rondele cu exceptia varfurilor care se pastreaza pentru a fi adaugate ulterior,ceapa tocata marunt se pune la calit in untul incins foarte bine,se adauga sparanghelul iar cand acesta se inmoaie se adauga faina si se amesteca.Dupa ce s-au incorporat toate ingredientele se adauga supa si se amesteca foarte bine sa nu se faca cocoloase timp de 25 de min.Se adauga laptele si smantana si se mai lasa la fiert 5 min.


Se paseaza supa in blender ,se condimenteaza si se mai da un clocot,dupa ce se ia supa de pe foc se adauga putin unt topit.


Se serveste cu crutoane de paine!


POFTA BUNA!


 
Daca ti-a placut reteta noastra "Supa crema de sparanghel" nu uita sa-i faci un review.

Recomandari pentru tine si casa ta

Clipper 41mm W/Beard

- 33 %
299.99 lei
199.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (8)

deyutzky 1

20.02.2014, 11:38

imi place

Sylvia 1

20.02.2014, 13:20

super

RoxanaIonela 1

20.02.2014, 15:23

Genul asta de supe l-am descoperit cand am inceput sa le dau micutilor mei sa pape.Mai am multe retete in genul!
Va multumesc pentru aprecieri!

COMENTEAZA

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Satisfyyourcravings

7710 puncte

RODIMUR

6940 puncte

Ina

Ina 7

6040 puncte

Rocsi

5970 puncte

Ancutsa

5400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Supa-crema de rosii cu galusti